• Op zaterdagochtend 2 september jl vond de jaarlijkse DCS Spelinstuif plaats op het hoofdveld van voetbalvereniging DCS. Onder prachtige, zonnige omstandigheden vonden maar liefst 116 kinderen in de leeftijd van 4-10 jaar met hun (groot)ouders de weg naar sv DCS. En zo werd het een druk bezocht en zonnig voetbalfeest! De tot nu toe 20 kinderen die op deze geweldige Spelinstuif lid van DCS zijn geworden ontvangen als welkomstgeschenk een echt DCS wedstrijdshirt met een opdruk naar keuze.

    Meisjes en jongens door elkaar, ieder kind dat wil (leren) voetballen is zoals bekend welkom bij sv DCS. Ontvangen door onze Normen & Waarden Tijger Appie en begeleid door de lekkere beats van dj Sandy Derksen werd er door de aanwezige kinderen plezier én kennis gemaakt met het leukste spelletje ter wereld: VOETBAL. De deelnemers hebben een prachtige ochtend beleefd met veel voetbalgerelateerde spellen zoals emmerschieten en zo hard mogelijk tegen de bal van de snelheidsmeter schieten. Ook het penaltyschieten op echte keepers mocht natuurlijk niet ontbreken. Net als de afgelopen jaren deden alle deelnemers weer hun uiterste best om te laten zien waartoe ze op deze leeftijd al in staat zijn. Tussendoor was er uiteraard ook tijd voor limonade, ijs en chips.

    Na afloop van de Spelinstuif werden alle deelnemers verrast met een ‘goodybag’. Ook dit jaar was deze goed gevulde tas geheel verzorgd door Jumbo Heemskerk. De prachtige tas met super inhoud zorgde ervoor dat de deelnemers en hun ouders met blije gezichten moe maar voldaan huiswaarts keerden. Uiteraard danken wij naast al onze vrijwilligers ook sponsor Jumbo Heemskerk, Sporthuis Luising, ijssalon Pisa, drukkerij Antop en JES DCS voor hun fantastische bijdrage.