• Op een zonnig sportpark Hengelder beginnen DCS en Quick 1888 aan het seizoen 2019-2020. De DCS supporters zijn een beetje onrustig na de afgelopen 3 bekerwedstrijden met 3 nederlagen dus wat gaat deze wedstrijd opleveren.
  Na 3 minuten een aanval van Quick, de bal wordt teruggetrokken richting penaltystip en jawel hoor 0-1. DCS weer snel op achterstand. Binnen 10 minuten krijgt DCS 3 kansen/mogelijkheden, maar het vizier staat nog niet goed afgesteld. De hele resterende 1ste helft een aanvallend DCS, kans op kans wordt verkregen, maar de gelijkmaker wilde niet vallen. De nieuwe spits Alex zat zich geblesseerd langs de kant te verbijten. Tot de laatste minuut voor rust. Een corner wordt in een kluwe van spelers door Jelle ingekopt dus ruststand 1-1.

  Na de pauze een nog aanvallender DCS. Kans op kans werd er verprutst, door onnauwkeurigheid, slap schieten cq inspelen, de verkeerde keuzes maken, kortom er wordt niet gescoord ondanks de vele pogingen en bleef het 1-1. 

  Toch moest er ook achterin opgelet worden, want er kon zomaar een bal goedvallen. Minuut 90 en nog steeds 1-1, Kevin en Frank blijven de spelers oppeppen en naar voren sturen. Door de drinkpauze en het vertragende spel van Quick zijde en wat kleine blessures ziet de scheidsrechter zich genoodzaakt om er nog een aantal minuten bij te doen.
  Een afgeslagen aanval van Quick was voor een speler van de gasten de reden om vanaf meer dan 30 meter!!! terug te spelen op zijn keeper. Maar hij vond het ook nodig om dit hoog, strak en hard te doen, over de voor zijn goal staande keeper patsboem, onder de lat en 2-1 voor DCS. De eerste punten zijn binnen, maar het ging niet allemaal vanzelf.

  Volgende week naar Varsseveld. Een tegenstander die iets goed zal willen maken na de 7-0!!! nederlaag uit bij WAVV. Dus DCS is gewaarschuwd.

  Martin