• Zondag 13 oktober svDCS – Union

  svDCS – Union

  Op deze zonnige oktober zondag werd om 14.30u afgetrapt door svDCS. De eerste helft leverde een goed voetballende svDCS ploeg op. De eerste aanvallen gaven een gemotiveerd svDCS te zien. Na 20 min spelen kreeg Serge een bal van achteruit aangespeeld en gaf zich een diepte pass waar hij achteraan ging en net voor de achterlijn kreeg hij de bal weer onder controle.
  Speelde zijn tegenstander uit en gaf daarna een precieze voorzet die door Joost netjes werd afgerond 1-0.

  Nog geen 3 minuten late weer een goede voorzet van Serge en weer was het Joost die scoorde 2-0. Daarna liet svDCS het na om de 3de goal te maken, dus met 2-0 gingen beide teams na de thee.

  Na de aftrap voor de 2de helft leek hey of er een nieuwe wedstrijd was begonnen. svDCS liet Union komen en kwam zelf nauwelijks meer over de middellijn. Elke 2de bal werd verloren, geen duel meer gewonnen. Tot overmaat van ramp kwam, mede door dom balverlies op het middenveld, Union op 2-1.

  Nog niets aan de hand zou je zeggen, maar nog geen 10 minuten later stond het 2-2 door weer een persoonlijke fout 2-2 en niet veel later een afstandsschot zelfs 2-3. Weg voorsprong weg 3 punten. Weer beloonde svDCS zichzelf niet. Zelfs een direct gegeven rode kaart voor Union kon er niet voor zorgen dat er een slot offensief kwam van de Geel/Zwarten. In de 2de helft waren er nog maar weinig spelers die hun normale niveau haalden.
  Onnodig puntverlies en als je de stand ziet hadden de geelzwarten goede zaken gedaan bij winst, wat er gewoon in heeft gezeten.

  Volgende week naar Arnhem voor de wedstrijd tegen MASV een van de kandidaten voor het kampioenschap. Er zal dan een hele wedstrijd gestreden moeten worden en geen 45 minuten, want weer een nederlaag betekend naar onderen kijken voor de concurrentie i.p.v. rustig een plekje in de middenmoot innemen.

  Martin