• Wie zijn wij!

  De Supportersvereniging DCS is opgericht op 23 oktober 1978. De doelstelling van de Supportersvereniging is het financieel en moreel steunen van svDCS.

  De belangrijkste bronnen van inkomsten van de supportersvereniging zijn het inzamelen van oud-papier, de contributiegelden en de loterij aan de hoofdpoort bij thuiswedstrijden van het eerste elftal van svDCS. Door deze inkomsten is de vereniging in staat om de diverse geledingen binnen svDCS de nodige financiële steun te bieden.

  Behalve de financiële steun organiseert de supportersvereniging ook de nodige saamhorigheidsactiviteiten voor haar leden en de leden en vrijwilligers van svDCS. Een aantal van deze activiteiten zijn; de klaverjas -en jokeravonden, de kerstbingo, het dartstoernooi en de quizavond. 

  Wilt u lid worden van de Supportersvereniging DCS klik dan hier voor het aanmeldingsformulier. Vul dit formulier volledig in en denk ook aan de handtekening. Het formulier kunt u inleveren bij de secretaris (Bart Vink), of deponeren in het laatje van de Supportersvereniging in het Wedstrijdsecretariaat of u mailt het ingevulde en ondertekende formulier naar supporters@svdcs.nl.  

  Voor vragen over het lidmaatschap kunt u eveneens mailen naar: supporters@svdcs.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  Lid bent u al vanaf € 10,- per jaar. Bent u geen lid van de svDCS en wilt u ook graag het DCS clubblad “De DCS post” ontvangen dan kost u het lidmaatschap minimaal € 15,- per jaar .