• Wedstrijdverslag DCS JO13-2 - ZZC JO13-1

   

  Vooraf was al gewaarschuwd dat deze tegenstander met ruime overwinningen in de beker tegen 1ste klassers en 2de klassers overtuigd had.

  Opstelling:
  Doel: Diego
  Verdediging: Kian-Seth-Koen-Joa
  Middenvelder: Daan-Jamie-Tijn-Jayden
  Aanval: Hassan-Ruben(Gastspeler)
  Dominique(afwezig)
  Wissels: Odin(gastspeler) Rens, Jayden, Sepp.

  Al vanaf de 1ste minuut was de speelwijze van de tegenstander duidelijk. Drukzetten op onze helft en daar hadden de meeste spelers veel moeite mee van DCS.

  De inspeelpasses waren matig van de thuisploeg en ook de duels werden te vaak verloren.

  De 0-1 kwam ook nog eens uit een ongelukkig moment tussen Keeper Diego en Joa en rolde de bal onbedoeld het hoekje in.

  Dat was niet bevorderlijk voor het spel en na 15 minuten en toch al een handvol gemiste kansen van de gasten kwam Odin erin voor Daan en even later Rens voor Kian die tegenover een van de uitblinkers van ZZC stond en net als je denkt met 0-1 te gaan rusten valt de wel verdiende maar ongelukkige 0-2.

  Daartegen had onze spits Hassan weinig in te brengen tegen het verdedigingscentrum van ZZC en was ook duidelijk dat 1 week niet trainen op dit niveau wel wat doet met een speler. Met 0-2 mocht DCS eigenlijk heel blij zijn.

  De 2de helft was er iets meer strijd en de ingevallen Sepp had na de 0-3 bijna nog de kans om de bal binnen te glijden. Helaas lukte dat niet. ZZC liet zien heel goed met de geboden ruimtes raad te weten en de score liep op naar 0-4 alvorens Joa (inmiddels naar de aanval doorgeschoven) de grootste kans had op de 1-4 maar schoot van dichtbij te gehaast over. Uiteindelijk was de eindstand 0-6.

  Er moet wel bij worden vermeld dat 3 doelpunten door eigen fouten/miscommunicatie werden weggegeven en het duidelijk is dat ZZC bovenin gaat meedraaien in deze competitie.

  Toch komen er nog genoeg wedstrijden waarin wij wel punten kunnen pakken. Wel zal dan dezelfde inzet moeten worden getoond zoals vorige week tegen Concordia Wehl en de eerste helft tegen OBW en 2de helft tegen Groessen. Dat was voetballen met de juiste mentaliteit en met zijn allen gaan voor een topresultaat.👍👍👍

  Volgende wedstrijd is de uitwedstrijd is op 5 oktober, aanvang om 10.00 uur, tegen de koploper FC Zutphen JO13-1 en hopelijk is iedereen dan weer fris en fruitig en met de juiste instelling.

  Odin/Ruben, dank voor het meedoen.

  Gr Michel