• Voetbalplaatjesactie DCS

  Voetbalplaatjesactie verzamelalbum sv DCS seizoen 2023/2024

  Onze voetballers gaan op de foto!

  Altijd al gewild om je gezicht en het team waarin je speelt op een voetbalplaatje in een mooi verzamelalbum te zien? Binnenkort is dat mogelijk.

  DCS gaat i.s.m. onze hoofdsponsor van de jeugdafdeling JUMBO JAN HEEMSKERK een voetbalplaatjesactie opzetten.

  Het is de bedoeling dat er een uniek verzamelalbum wordt gemaakt met informatie over onze vereniging en met daarin een portret- en teamfoto van alle DCS-voetballers. Van de allerjongsten tot spelers van onze hoofdmacht. Ook onze commissies met alle onmisbare vrijwilligers komen als groepering in het verzamelboek te staan. Zo ontstaat er een mooi collectorsitem voor onze voetbalclub. Hoe het verzamelalbum er straks precies uit gaat zien is nog een verrassing!

  Over deze voetbalplaatjesactie, die naar verwachting in oktober 2023 begint, zal deze maand nog meer informatie worden gecommuniceerd via onze website, bij de supermarkten van JUMBO JAN HEEMSKERK en in (lokale) social media.

  Dit is een mega organisatorische operatie waarvoor we allemaal jullie medewerking voor vragen. Er worden zowel teamfoto’s als portretfoto’s gemaakt. Het is de bedoeling om met DCS-outfit op de foto te gaan, ook al speel je die dag geen wedstrijd.

  Iedereen ontvangt via de leider/trainer een brief (klik hier) waarin wordt uitgelegd hoe de privacy m.n. voor de minderjarige leden is geregeld voor het maken en plaatsen van de foto’s in het verzamelalbum.

  De eerste foto’s zijn al op 5 september ingepland. De laatste foto’s worden gemaakt op 21 september. Op 22 september moet alle informatie en foto’s zijn ingeleverd bij de uitvoerende organisatie van deze voetbalplaatjesactie. Alle foto’s worden gemaakt door een officiële fotograaf.

  Kortom, laat de kans niet aan je voorbijgaan, het resultaat wordt vast prachtig.

  Vragen over deze actie kan men stellen via mailadres voorzitter@svdcs.nl of telnr 06-46179230. Vragen over privacyreglement via mailadres privacy@svdcs.nl.

  Hieronder het actuele schema voor de fotoshoots!