• Vitesse officials trainen G-team DCS

  Op dinsdagmiddag 11 april 2023 hebben 15 spelers van het G-team DCS Zevenaar op sportpark Hengelder een training, ondersteunt door vier Vitesse trainers – assistent hoofdtrainer Chris van der Weerden, jeugdtrainer Theo Janssen, conditietrainer Tim Arends en good old jeugdtrainer/begeleider Leo van de Kraats - ondergaan. Het was een geslaagde trainingssessie met dank aan de teamleiding en de Vitesse-trainers. Als dank voor de inzet zijn alle begeleiders en spelers van het G-team door Vitesse uitgenodigd om binnenkort een competitiewedstrijd van Vitesse bij te wonen.

  Gehandicaptenvoetbal
  DCS is sinds 1984 in de regio één van de grondleggers van het G-voetbal. De G-teams spelen competitiewedstrijden in verschillende klassen, zodat iedereen op eigen niveau kan voetballen. Dat blijkt ook uit het feit dat enkele spelers van het eerste uur nog steeds actief zijn in ons G-team en dat nieuwe leden enthousiast worden ontvangen.

  Voetballiefhebbers met een lichamelijke of verstandelijke beperking zijn bij DCS van harte welkom om deel te nemen aan G-voetbal en dat is één van de redenen dat wij met een gerust hart durven zeggen: “Met G-voetbal sta je nooit buitenspel!”.

  Informatie over G-voetbal bij DCS: Coordinator Ronald den Heijer en begeleider G-team Werner Takke via mailadres; Gvoetbal@svdcs.nl

  Bron/Foto’s: svDCS Webmaster