• Verslag DZC'68 13-2 -s.v.DCS 13-2 26/10/2019

  De laatste plek stond vandaag op het spel, ook omdat Concordia Wehl verrassend zou winnen van VIOD en de winnaar van vandaag niet op de laatste plaats zal staan.

  De uitploeg ging vandaag ten strijde zonder voorstopper Koen(ziek) en Dominique(blessure). Deze werden vervangen door gastspelers Sam en Ruben.

  Met een 4-4-2 opstelling met een ruit op het middenveld begonnen de gasten uit Zevenaar goed en hadden ze de eerste helft een paar goede mogelijkheden.

  Het veldspel was redelijk en de meeste duels werden gewonnen.

  Beide teams hadden wel moeite het spel te maken.

  In de 20ste minuut werd Jayden diep gestuurd en treuzelde in eerste instantie maar op de achterlijn draaide hij om zijn as en schoot de bal vervolgens in de verste hoek.

  0-1        Mooi doelpunt en goed uitgespeeld.

  Dat waren ook een van de weinige echt uitgespeelde kansen aan beide kanten.

  In de rust werd door de trainers gewaarschuwd dat de eerste 10 minuten belangrijk waren en dat de duels gewonnen moesten blijven worden.

  Dat gezegd hebben de gasten al begonnen dramatisch in de eerste 5 minuten.

  Ballen werden slecht ingespeeld en ballen werden te snel ingeleverd bij DZC’68.

  Na een slecht weggewerkte bal door voorstopper Sam, die verder op weinig fouten kon worden betrapt en een kluts tikte een speler van de thuisploeg de bal in de hoek.

  1-1 en dat was vooral te danken aan de focus en het slordige spel van s.v.DCS zijde.

  Een doelpunt van Sepp werd in eerste instantie goedgekeurd en dacht s.v.DCS weer de voorsprong te pakken maar de grensrechter van DZC’68 vlagde alsnog en scheidsrechter ging uitleg geven bij de grensrechter totdat plots de goal alsnog werd afgekeurd.

  Dat was een kleine domper.

   Na dit afgekeurde doelpunt was het alleen nog de thuisploeg die voetbalde en 5.minuten voor tijd werd een diepe bal in de korte hoek geschoten. 

  2-1 en was een nederlaag (totaal onnodig) zo goed als een feit.

  De thuisploeg vierde de overwinning al langs de lijn met de wissels en trainers.

  Een slecht verwerkte bal van de verdediging van DZC’68 leverde nog een laatste hoekschop op voor s.v.DCS.

  Na de genomen hoekschop viel de bal voor de voeten van Sepp die de bal links langs de keeper schoot en de nog onverwachte 2-2 op het bord stond.

  Na de aftrap van de thuisploeg fluit de scheidsrechter gelijk voor het einde vd wedstrijd.

  Gezien de tweede helft is het een gewonnen punt en was het verschil van beide helften toch weer te groot.

   DZC'68 blijft door de late gelijkmaker laatste en hopelijk volgende week thuis zijn we tegen VIOD Doetinchem een hele wedstrijd gefocust want met bde juistenfocus waren het vandaag 3 punten geweest.

   De pluspunten waren wel de laatste 5 minuten waarin het geloof in een goed resultaat uiteindelijk werd beloond en dat er niet naar elkaar werd gewezen toen het minder ging in de tweede helft.TOP👍👍👍

   

  Gastspelers: Ruben en Sam bedankt👍

  Grensrechter:Harold ook bedankt👍