• s.v.DCS 13-2 - VIOD 13-1 op 2-11-2019

  Verslag s.v.DCS 13-2-VIOD 13-1  op 2/11/2019

   

  Na het 2-2 gelijkspel in Doetinchem tegen Dzc'68 hadden we weer goede moed voor een goed resultaat tegen deze tegenstander. VIOD had vorige verloren tegen Concordia Wehl. 
  Met gastspeler Thijs van 13-3 en zonder onze uitgeleende spits Hassan was de eerste helft een gelijk opgaand duel met kleine kansen aan beide kanten in het begin vd wedstrijd.

  Naar mate de 1ste helft vorderde kreeg s.v.DCS in de gaten dat steek ballen een goed plan waren.

  Spits Sepp van s.v.DCS kreeg door mooie dieptepasses de 2 grootste kansen om op voorsprong te komen maar zijn vizier stond niet op scherp. 
  Een afstandsschot van VIOD werd daarentegen niet goed verwerkt door Diego(keeper)van s.v.DCS en plotseling stond toch weer een onnodige achterstand op het bord 0-1.

  Daarna was er nog een grote kans voor de thuisploeg maar ook deze kans werd niet verzilverd.

  Na de rust werd er gestreden in de duels maar tot kansen leidde dat niet en na niet verdedigend ingrijpen werd het al snel 0-2 en kwam de thuisploeg niet meer in zijn spel.
  VIOD profiteerde daar ook meteen van en liepen de gasten uit naar 0-5 mede door fouten van onze kant.

  Ook toen liet s.v.DCS tussendoor mogelijkheden liggen door slordige eindpasses om de stand draaglijker te maken. Na weer een diepte pass scoorde Sepp alsnog de ere treffer en even later kon de 2de ook worden gemaakt door Sepp alleen schoot hij te vroeg in plaats van door te lopen naar de keeper maar verder was de tweede helft matig van s.v.DCS.

  1-5 eindstand waarin wederom het verschil tussen beide helften te groot was.

  We geven echter niet op en proberen nog punten te sprokkelen tot de winterstop.

  Gastspeler :Thijs (bedankt)

  Volgende week weer een zware wedstrijd thuis tegen Pax 13-1 .

  Hopelijk kan ik dan beter nieuws melden.

  Michel