• Vacature Supportersvereniging

  De Supportersvereniging DCS zoekt een nieuwe secretaris

  De doelstelling van de Supportersvereniging is het financieel en moreel steunen van s.v. DCS.

  De belangrijkste bronnen van inkomsten van de Supportersvereniging zijn het inzamelen van oud-papier, de contributiegelden en de loterij aan de hoofdpoort bij thuiswedstrijden van het eerste elftal van s.v. DCS. Door deze inkomsten is de vereniging in staat om de diverse geledingen binnen s.v. DCS de nodige financiƫle steun te bieden.

  Behalve de financiƫle steun organiseert de Supportersvereniging ook de nodige activiteiten voor haar leden en voor de leden en vrijwilligers van s.v. DCS. Een aantal van deze activiteiten zijn, de klaverjas -en jokeravonden, de kerstbingo, het dartstoernooi en de quizavond.

  Wij zijn dus op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om te helpen met de organisatie van de eerdergenoemde activiteiten en om daarnaast het secretariaat op zich te nemen.

  Kandidaten moeten overweg kunnen met de computer en daarbij zijn enige kennis van de software pakketten Word en Excel een vereiste.

  Uiteraard wordt nieuwe secretaris door de huidige bestuurders uitvoerig begeleid en ingewerkt alvorens de huidige secretaris zich terugtrekt.

  Belangstellenden kunnen contact opnemen met onze huidige secretaris door de heer Bart Vink een mailbericht zenden naar: supporters@svdcs.nl