• Trouw DCS supporter Henk Heijneman overleden

  Op 12 januari 2021 is ons voormalig vrijwilliger en trouw DCS supporter Henk Heijneman op 86 jarige leeftijd overleden.

  Henk is geboren en opgegroeid in Oud-Zevenaar. Hij was een vriendelijke, rustige, aimabele man met een open persoonlijkheid. Hij hield van sport en maakte altijd graag een praatje.

  Vanaf begin jaren 70 kwam Henk regelmatig bij DCS om zijn 3 voetballende zonen te zien spelen en zoals het toendertijd vaak ging, werd hem gevraagd om vrijwilligerswerk te verrichten. Henk heeft daardoor jarenlang met veel plezier verschillende vrijwilligersfuncties vervuld. Zo was hij weekcoƶrdinator voor de inzet van het kantinepersoneel, was hij regelmatig actief als medewerker van De Spil en ondersteunde hij de kassagroep. Eenmaal in de VUT regelde Henk enige tijd de inkoop van de kantinevoorraad. Henk was van beroep timmerman en heeft met zijn vakmanschap ook vaak geklust aan onze accommodatie. DCS dankt Henk voor alles wat hij voor de vereniging heeft gedaan en betekend. Onbaatzuchtig en altijd bereidt iets te doen. Een vrijwilliger zoals iedere club zich dat wenst.

  Als supporter van de kleinkinderen en achterkleinkinderen was Henk, ondanks zijn afnemende gezondheid, ook de afgelopen jaren nog vaak op sportpark Hengelder te vinden en was hij op zondag trouw supporter van het eerste elftal. 

  Wij wensen echtgenote Dinie, kinderen en (achter)kleinkinderen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en bij het verwerken van het grote verlies van een lieve man, vader en (over)grootvader.

  Rust zacht, Henk!

  Het bestuur sv DCS

   

  Correspondentieadres;
  De Horst 24
  6902 BD Zevenaar

  Het afscheid vindt in besloten kring plaats op maandag 18 januari om 11.30 uur. U kunt het afscheid live volgen via YouTube. Stuur voor de link een mail naar contact@destek.nl.

  We zijn benieuwd naar jullie herinneringen en vinden het fijn als jullie die invullen op het online condoleanceregister op www.memori.nl/henk-heijneman

   

 • Henk heeft zelf nooit gevoetbald, of toch die ene keer op 30 april 1982 als keeper met andere prominente DCS'ers tijdens een gelegenheidswedstrijd!