• Trainen bij Bent sports

  De onlangs afgekondigde nieuwe coronamaatregelen hebben ook dit keer weer direct impact gehad op het amateurvoetbal. Gelukkig mogen de jeugdspelers van onze teams (t/m O19) in groepsverband blijven trainen en onderlinge wedstrijden spelen, maar de coronamaatregel is vooral vervelend voor de oudere spelers/leden van onze seniorenteams. Zij mogen voorlopig niet in groepsverband trainen. Hoelang dit nog gaat duren is nu nog koffiedik kijken, maar de verwachting is dat deze coronamaatregel zeker tot begin 2021 van kracht blijft.

  Zoals in de laatste DCS Corona Nieuwsbrief nr 6 is vermeld heeft het bestuur bekeken welke alternatieve trainingsmogelijkheden we onze seniorenleden gedurende een korte periode kunnen bieden om toch te kunnen sporten en fit te blijven. Deze mogelijkheid is gevonden bij onze Zilveren Balsponsor Bent sports.

  Ieder DCS-lid (senioren) kan in de periode van 16 november 2020  t/m 15 januari 2021 met een (tijdelijk) fitness abonnement van €15 per maand van maandag t/m donderdag overdag, vrijdagavond en in het weekend (individueel) sporten. Bent sports en DCS hebben daarover (financiële) afspraken gemaakt, zodat er een fikse korting wordt gegeven.

  Er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden zoals;
  - jezelf aanmelden bij Bent sports op vertoon van je DCS lidmaatschapskaart,
  - de eigen bijdrage van €15 betalen,
  - dagelijks sporten is toegestaan muv vrijdag overdag, zie website https://www.bentsports.nl/openingstijden/
  - er kan geen gebruik worden gemaakt van de tennisfaciliteiten,
  - het naleven van de corona huisregels van Bent sports.

  Wij hopen onze seniorenleden met dit alternatieve sportaanbod enigszins tegemoet te komen in deze moeilijke en voetballoze periode!

  Het DCS-bestuur