• Theatervoorstelling "Dat schiet lekker op zo!" is een gezellige avond voor ouders en trainers/leiders over begeleiden van kind(eren)!

  Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op vrijdag 10 maart 2023 in Zevenaar te zien is. Meld je nu aan op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/zevenaar, want dit mag je niet missen!

  In de voorstelling zien we Maarten, die natuurlijk graag wil dat zijn zoon Sander goed presteert in de sport en rond school. Daarom doet hij zijn uiterste best om hem zo goed mogelijk te begeleiden. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn…

  Deze voorstelling is van stichting Positief Coachen, bekend van o.a. ‘Wel winnen, hè!’, en wordt omarmd door NOC*NSF. Leuk en interessant voor ouders en trainers / coaches (maar ook de bestuurs- en commissieleden zijn welkom!).

  De uitvoering op vrijdag 10 maart aanstaande wordt gehouden in De Griethse Poort, Oude Doesburgseweg 24, Zevenaar. De inloop is vanaf 19.15 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.40 uur (zonder pauze).

  De toegang is normaal €15, maar dankzij subsidie (financiering door Lokaal Sportakkoord Zevenaar) dit keer gratis. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/zevenaar. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.

  Tot 10 maart! En uh…. vraag aan anderen bij de club of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

  < PLUS de trailer: https://vimeo.com/293345513. >