• Supportersvereniging DCS

  De Supportersvereniging DCS is opgericht op 23 oktober 1978. De doelstelling van de supportersvereniging is het financieel en moreel steunen van sv DCS.

  De belangrijkste bron van inkomsten van de supportersvereniging zijn het inzamelen van oud-papier, de contributiegelden en de loterij aan de hoofdpoort bij thuiswedstrijden van het eerste elftal van sv DCS. Door deze inkomsten is de vereniging in staat om de diverse geledingen binnen sv DCS de nodige financiele steun te bieden.

  Behalve de financiele steun organiseert de supportersvereniging ook de nodige saamhorigheids activiteiten voor haar leden en de leden en vrijwilligers van sv DCS. Een aantal van deze activiteiten zijn; de klaverjas -en jokeravonden, de kerstbingo, het dartstoernooi en de quizavond. 

  Om lid te worden van de supportersvereniging betaald u slechts €10 per jaar. Wilt u meer informatie over hoe u lid kunt worden van de supportersvereniging, stuur ons even een mailtje: supporters@svdcs.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

   

  Webshop

  De Supportersvereniging heeft ook webshop artikelen die je via deze link webshop kunt bekijken en bestellen!

   

  Weblink Privacyverklaring Supportersvereniging