• Grote Clubactie 2020 - update

  Grote Clubactie - update!

  Ook dit jaar doet DCS mee met de Grote Clubactie en probeert daarmee weer een mooie opbrengst binnen te halen om oa (trainings)materiaal te kunnen kopen en/of activiteiten te organiseren voor onze jeugdleden.

  We kunnen nog niet goed overzien welke gevolgen een tweede lockdown voor het amateurvoetbal in het algemeen heeft en voor DCS in het bijzonder, maar juist in deze moeilijke tijden is iedere extra financiële bijdrage aan onze vereniging zeer welkom. Het clubhuis blijft voorlopig dicht en we hebben daardoor minder inkomsten en we gaan elkaar helaas ook weer minder vaak op het sportveld zien. Het gemis van je club DCS was voelbaar tijdens de eerste lockdown en dat zal ook bij de tweede lockdown zo zijn.

  Maar..........je kunt DCS ook blijven steunen! 

  Meedoen met de Grote Clubactie betekent niet alleen kans maken op mooie prijzen, maar zeker ook DCS steunen. Van ieder gekocht lot van €3,- gaat er maar liefst €2,40 naar DCS. De jongste jeugdleden JO09-JO13 zijn vanaf 19 september met de lotenboekjes bij familie en vrienden langs de deur geweest.

  Nu is het de beurt aan vele DCS leden en vrijwilligers om je club te steunen door een 1 of meerdere loten voor DCS te kopen. Het kopen van een lot kan heel eenvoudig online door op volgende link te klikken; https://clubactie.nl/lot/dcs-zevenaar/412094

  In de verwachting dat velen meedoen, een sportieve groet,
  Het GCA-team DCS

   

  Start Grote Clubactie 2020!
  Zaterdag 19 september 2020 is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor aanschaf spel – en trainingsmateriaal voor de jeugdafdeling zoals bijvoorbeeld een speedmeter. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

  DCS gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie!
  Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

  Extra inkomsten hard nodig!
  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

  Verkoop superloten seniorenteams!
  Dit jaar vragen we senioreteams en oudere jeugdleden ook hun steentje bij te dragen voor een mooie opbrengst. Als ieder team minstens 1 superlot van €150,= koopt dan zal de opbrengst voor dit jaar verdubbeld worden tov vorig jaar.

  Komende week volgt via de coordinatoren jeugdafdeling meer informatie over deze Grote Clubactie. Wij reken vooral dit jaar op solidariteit en deelname van velen. Door Combinatie Sterk!

  Het Bestuur sv DCS