• Start Grote Clubactie 2020

  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor aanschaf spel – en trainingsmateriaal voor de jeugdafdeling zoals bijvoorbeeld een speedmeter. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

  DCS gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie!
  Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

  Extra inkomsten hard nodig!
  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

  Verkoop superloten seniorenteams!
  Dit jaar vragen we senioreteams en oudere jeugdleden ook hun steentje bij te dragen voor een mooie opbrengst. Als ieder team minstens 1 superlot van €150,= koopt dan zal de opbrengst voor dit jaar verdubbeld worden tov vorig jaar.

  Komende week volgt via de coordinatoren jeugdafdeling meer informatie over deze Grote Clubactie. Wij reken vooral dit jaar op solidariteit en deelname van velen. Door Combinatie Sterk!

  Het Bestuur sv DCS