• SponsorKliks sv DCS

  DCS GRATIS SPONSOREN VIA SPONSORKLIKS. DOE MEE!!!

  Nieuw bij SV DCS: SponsorKliks. Gratis onze mooie club sponsoren!

  Koop je wel eens bij webwinkels als bol.com, BALR, Wehkamp, Coolblue en Mediamarkt? Of bestel je weleens een pizza of reserveer je een restaurant online?

  Ga dan voortaan eerst naar de site van SV DCS en klik op het logo SponsorKliks. Van elke aankoop bij één van de aangesloten winkels gaat een percentage naar SV DCS. Een kleine moeite toch? Doe jij ook mee?

  Op onze website staat het logo van SponsorKliks. Door op dit logo te klikken verschijnt een overzicht van vele webwinkels. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert een commissie op terwijl jij zelf de gewone prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

  Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via het logo SponsorKliks kun je terecht bij veel restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert voor SV DCS. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

  Doe allemaal mee!
  Vraag alle fans die bij de wedstrijden komen kijken om ook mee te doen! Opa’s en oma’s, papa’s en mama’s, ooms en tantes, vrienden en vriendinnen, met zijn allen kunnen we voor SV DCS een mooi bedrag bij elkaar sparen dat weer teruggegeven wordt aan de leden zoals aanschaf van nieuwe ballen of tenues, in evenementen/activiteiten of in het interieur van het clubhuis.

  SponsorKliks App
  SponsorKliks heeft ook een makkelijke app voor smartphone of tablet.


  Android; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks

  iOS; https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210

  Download de app en je bent altijd op de hoogte van de inkomsten van SV DCS en shop direct via de app om onze club gratis te sponsoren.

  Snel de aanbiedingen zien?
  Volg via: https://www.facebook.com/Sponsorkliks de aanbiedingen van SponsorKliks!