• Sponsoren MO15-2 van DCS

  Waarom sponsoren wij de MO15-2 van DCS

  Wij wonen in Ooy dus zijn eigenlijk van huis uit echte OBW-ers. Maar toen onze jongste dochter Iris wilde gaan voetballen, waren er bij OBW op dat moment geen meidenteams. Zo kwamen we bij DCS terecht.  Zij begon ruim twee jaar geleden bij de MO13 en voetbalt nu bij de MO15-2 met veel plezier. Omdat zich zoveel mensen inzetten bij deze vereniging en Iris met zoveel plezier voetbalt, leek het ons goed om wat voor de MO15-2 te doen.

  Sponsor EDWIN JANSEN SPECIAALVOEDERS

  Hoe is Edwin Jansen Speciaalvoeders begonnen ?

  In 1996 zijn wij (Edwin en José Jansen) gestart met Edwin Jansen Speciaalvoeders.  Doordat  wij  beide werkzaam waren in de diervoeder/veevoeder branche hadden we al veel kennis en ervaring in de verkoop en advisering van Diervoeders.

  In het begin hebben we beide naast ons huidige werk het bedrijf gerund, inmiddels is het bedrijf gegroeid en nog steeds groeiende. We werken nu beide fulltime in het bedrijf en hebben twee medewerkers

  Wat doen wij precies ?

  Wij verkopen Diervoeders en benodigdheden aan zowel  particulieren als grootverbruikers (zoals dierenpensions, dierenwinkels en fokkers).  Daarnaast geven wij ook gratis advies op het gebied van voeding en verzorging.  Verder bezorgen wij de producten in de regio gratis op route aan huis. De bezorgroute in Zevenaar is op vrijdag.  Buiten onze bezorgregio verzenden we onze producten door heel  Nederland en België. Wij hebben service hoog in ons vaandel staan. Wij leveren de producten af waar de klant het wil hebben en ook denken we erg mee met onze klanten.  Zo kunnen klanten ervoor kiezen om vast (b.v. 1 x per maand) een zak hondenvoer te ontvangen of bellen we onze klanten voordat we de route rijden of ze nog iets nodig hebben.  Ook hebben we een webshop  www.jansenspeciaalvoeders.nl  waar regelmatig ook leuke aanbiedingen op staan .  Neem gerust  eens een kijkje op onze webshop voor meer informatie,  bel (0316-532252/06-50848740) of mail (info@jansenspeciaalvoeders.nl)  ons als u een vraag heeft.  Wellicht kunnen we ook iets voor u en uw dier(en) betekenen.  Of spreek ons aan als u ons ziet.