• Senioren mogen samen weer de wei in!

    De aankondiging van het demissionair kabinet dat jongeren en jongvolwassenen tot en met 26 jaar per 3 maart weer mogen sporten in teamverband is door het bestuur met vreugde ontvangen!

    Sporten in competitieverband is helaas nog niet toegestaan, maar de senioren mogen wel weer samen de wei in om te trainen. Het kabinet trekt de regels voor jongvolwassenen daarmee gelijk met die voor minderjarigen, die al mochten sporten in teamverband.

    Voor DCS betekent dit dat circa 120 seniorenleden (DCS1 tm VR2) weer met de training kunnen starten. Wanneer we precies kunnen gaan starten is nog niet bekend, omdat de avondklok nog tot 15 maart van kracht is. Er zal voor de eerste twee weken keuzes gemaakt moeten worden, wie en wanneer en hoelaat men kan gaan trainen. 

    Senioren van 27 jaar en ouder moeten voorlopig nog aan de zijlijn blijven. Voor hun geldt dat trainen in tweetallen mogelijk is!

    Op zondag 28 febr 2021 (aanvang 1100 uur) is er in ons clubhuis een bijeenkomst met alle leiders/trainers om deze opstart te bespreken.