• DCS WINNAAR RONNY JOOSTEN BOKAAL - DCS TOERNOOI 2019


  Op 25 augustus 2019 heeft DCS de Ronny Joosten Bokaal gewonnen. In de finalewedstrijd werd DVV uit Duiven met 4 tegen 0 verslagen. Doelpuntenmakers waren Jelle Smalbraak, Alex Scheffer en 2x Jarno Geurds. De wedstrijd om de 3e plek tussen Warnsveldse Boys tegen Columbia werd niet gespeeld, omdat Columbia geen representatief team kon opstellen.

  Strijd om Ronny Joosten Bokaal bij DCS toernooi 2019!

  Het jaarlijkse DCS toernooi en inmiddels zesde editie van de Ronny Joosten Bokaal start op donderdagavond 22 augustus op sportpark Hengelder in Zevenaar. Deze wisselbokaal staat symbool voor; oprechtheid, behulpzaamheid en sportiviteit!

  De organisatie is er opnieuw in geslaagd om een mooi en sterk deelnemersveld bestaande uit de verenigingen vv DVV (Duiven), Warnsveldse Boys (Warnsveld), avv Columbia (Apeldoorn) en sv DCS samen te stellen en tegen elkaar te laten spelen. Het toernooi is voor de deelnemende verenigingen onderdeel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

  Op donderdagavond 22 augustus om 20.00 uur speelt DVV tegen Warnsveldse Boys en op vrijdagavond 23 aug om 20.00 uur speelt Columbia tegen DCS. Op zondag 25 augustus worden de finalewedstrijden gespeeld. De wedstrijd om de 3de plaats begint om 12.30 uur. De finalewedstrijd vangt aan om 15.00 uur.

  Voetballiefhebbers en supporters worden van harte uitgenodigd om naar de wedstrijden op Sportpark Hengelder te komen kijken!