• Party Night Liemers Feest 4 november

  Op zaterdagavond 4 november a.s. organiseert Ladies' Circle de Liemers een groot Liemers feest in samenwerking met de Retteketet Showband. Het beloofd een fantastische avond te worden aangezien de Retteketet Showband het pand van Schutterij EMM in Ooy - Zevenaar compleet op z`n kop gaat zetten. 
   
  Al bijna 20 jaar gaat de Retteketet Showband er ieder optreden vol tegenaan. Een feest is pas geslaagd als de damp uit de naden van de feesttent slaat, als de ruiten trillen in hun kozijnen en als het publiek met het zweet op de kop staat te hijgen voor het podium. Dàt is een avondje Retteketet.
   
  De volledige opbrengst van ons feest gaat naar de Vereniging van Huntington. De Ziekte van Huntington is een progressieve en erfelijke ziekte waarbij de zenuwcellen in de hersenen beschadigd raken. Het is een combinatie van ALS, Parkinson en Alzheimer. Er is helaas nog geen geneesmiddel of een effectieve behandeling die de ziekte vertraagt. Dat moet echt anders!  
   
  Kom met z`n allen naar ons feest! Ook grote groepen zijn van harte welkom! Daar kunnen we uiteraard een mooie groepsticket voor samenstellen. Stuur dan een mail naar lc48@ladiescircle.nl.
   
  Hartelijke groet,
  Organisatie Ladies`Circle 48 de Liemers 
   
  Ticketverkoop online: www.partynight4nov.nl 
  Ticketverkoop: Intersport Luising en Gemakshop Leuven te Zevenaar.  
   
  Vragen of opmerkingen? Mail ons gerust voor meer informatie.