• Overlijdensbericht Ab Veldhuis

  Op 11 maart jl bereikte ons het droevige bericht dat ons trouwe en oudste DCS-lid Albert Berend (Ab) Veldhuis op 91 jarige leeftijd is overleden.

  Zo lang als het kon was Ab aanwezig bij de thuiswedstrijden van zijn geliefde DCS, zelfs begin dit jaar nog, maar na een dapper en moedig gevecht tegen de vreselijke ziekte kanker heeft Ab de ongelijke strijd moeten opgeven.

  Ab werd op 1 augustus 1977 lid van DCS en heeft vele jaren als assistent grensrechter, trainer/coach en leider van seniorenteams zijn diensten voor DCS op uitstekende wijze bewezen. In 2011 was voor velen de verrassing groot dat Ab de naamgever werd van onze mascotte Appie. Van gestalte een grote man, maar voor iedereen een knuffelbeer.

  We herinneren ons Ab als een trouw supporter, een lieve man, een goed mens, een voorbeeld voor velen en een markante persoonlijkheid.

  Onze gedachten gaan uit naar zijn kinderen, klein- en achterkleinkinderen en overige familieleden en wensen hun heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

  "Wat zo diep in het hart zit, kun je door de dood niet verliezen.....
  De herinnering aan een bijzonder mens is geboren!"

  Rust zacht Ab!

  Er kan afscheid worden genomen van Ab in het uitvaartcentrum van De Wit DELA, Methen 2 te Zevenaar op donderdag 14 maart van 20.15 uur tot 21.15 uur. Er is dan ook gelegenheid om de familie te condoleren.

  De crematie zal op 15 maart in besloten familiekring plaatsvinden.

  In plaats van bloemen wordt een gift aan Stichting Kinderen Kankervrij erg gewaardeerd. Hiervoor zal een collectebus in het uitvaartcentrum staan.

  Het komende weekend 16 en 17 maart zal sv DCS een gepast eerbetoon aan Ab brengen.