• Visie

  Sportvereniging Door Combinatie Sterk......sv DCS!

  DCS is een voetbalvereniging op stevige fundamenten en is één van de oudste sportverenigingen in Zevenaar.

  Ruim 90 jaar ervaring leert dat je geen vereniging kunt zijn zonder sterke fundamenten die de pieken en dalen, die nu eenmaal bij een vereniging horen, kunnen opvangen. Bij DCS is dan ook te merken, dat de leden en vrijwilligers het belangrijkste zijn.

  DCS is een prestatiegerichte familievereniging. Een voetbalvereniging waar leden en vrijwilligers zich thuis en veilig voelen en graag naar toe gaan om te voetballen of samen iets te organiseren. Er moet voor iedereen plaats zijn bij DCS, jong of oud, jongens of meisjes, mannen of vrouwen en moeten op recreatief of prestatief niveau kunnen sporten.

  De voetballende leden mogen rekenen op goede velden, kleedkamers, scheidsrechters, leiders, trainers en alles wat het hen mogelijk maakt om naar hun vermogen zo goed en zo lekker mogelijk te spelen.

  De niet-spelende (kader)leden en vrijwilligers – en dat is een grote groep – mogen rekenen op een goede organisatie, respect voor hun bijdrage en een gezellige sfeer om je DCS-er te voelen.

  Een eerste elftal dat aansprekende resultaten neerzet is een ander fundament. DCS wil daarbij herkenbaar blijven voor de eigen aanhang. Bij DCS is de doorstroming van de eigen jeugd dan ook nog steeds zichtbaar.

  DCS kent al wel een gerespecteerde leeftijd, maar barst nog van de ambitie.