• Oud-bestuurslid DCS Theo Lendering overleden

  Op 5 september 2019 is ons oud-bestuurslid, Theo Lendering, op 81 jarige leeftijd overleden.

  Wij herinneren ons Theo als een sportief en aimabele man, een mooi mens. Als (jeugd)speler van vv Babberich en later zelfs van SDZZ was hij als voetballer te bewonderen en actief op en rondom de Zevenaarse velden. Het sportgen heeft hij overgedragen aan zijn kinderen en kleinkinderen en was als supporter vaak op sportpark Hengelder om ze te zien sporten. Hij was merkbaar trots op hun. Onze gedachten gaan dan ook uit naar zijn kinderen, kleinkinderen en familie en wensen hun heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd!

  Theo heeft zich als bestuurslid Accommodatiezaken zeer verdienstelijk gemaakt voor DCS. In zijn bestuursperiode is de renovatie van de kleedkamers (achter) gerealiseerd en zijn twee toiletunits gebouwd. Tevens heeft hij zich samen met zijn vrouw Diny jarenlang ingezet als vrijwilliger voor de vereniging. In november 2015 is Theo benoemd tot Lid van Verdienste!

  Om je heengaan treuren wij, om wat je was zijn wij dankbaar!

  Rust in Vrede Theo!

  Er kan afscheid worden genomen van Theo in het uitvaartcentrum Rosorum, Methen 2 te Zevenaar op maandag 9 september van 19.00 uur tot 20.00 uur. Er is dan ook gelegenheid om de familie te condoleren.

  De uitvaartdienst zal vindt plaats op 10 september om 14.15 uur in het crematorium Yardenhuis Achterhoek, voorheen Slangenburg, Nutselaer 4 in Doetinchem.

  Correspondentieadres; Masiusplein 39, 6901 CH Zevenaar

  Als gepast eerbetoon aan Theo zal op zondag 8 september voor aanvang van de bekerwedstrijd DCS-RKHVV een minuut stilte in acht worden genomen!