• Nieuwe Hoofdtrainer DCS 1 - Eric van Zutphen

  DCS 1 Seizoen 2021/2022 

   

  Op woensdag 27 januari 2021 heeft het bestuur van DCS overeenstemming bereikt met Eric van Zutphen (55 jaar) als nieuwe hoofdtrainer voor de hoofdmacht van DCS.

  Er is een 1 jarige verbintenis met elkaar aangegaan en met ingang van 1 juli 2021 zal hij met de technische staf DCS1 beginnen met de voorbereiding voor het seizoen 2021-2022.

  De Technische Commissie heeft een positief advies gegeven aan het bestuur over het aanstellen van Eric van Zutphen. Deze aanstelling was nodig door het aangekondigde vertrek van de huidige hoofdtrainer Kevin Jeurissen die na afloop van dit seizoen verhuisd naar DVC’26.

  Eric van Zutphen is een trainer/coach met bijna 20 jaar ervaring bij verschillende verenigingen zoals Avanti Wilskracht, WVC/FC Winterswijk, Luctor et Emergo, Vroomshoopse Boys en zijn laatste club HVV Tubantia (KNVB 1e klas). Als voetballer heeft hij als (jeugd)speler gespeeld bij oa De Graafschap en FC Twente en bij amateurverenigingen LONGA’30, AZSV en FC Winterswijk.

  Het bestuur DCS is er van overtuigd dat met Eric van Zutphen een kwalitatief, ervaren en ambitieuze trainer/coach is gecontracteerd en past bij de visie van DCS.

  Het bestuur wenst Eric veel succes en plezier toe met deze mooie uitdaging voor het komende nieuwe seizoen.