• Voetbalvereniging DCS uit Zevenaar profileert zich als een familievereniging waarbij ze voor een ieder wat te bieden hebben, zo ook voor meisjes en dames. Een aantal jaren geleden waren er een aantal meisjes die zich bij de vereniging aanmeldde en in een jongensteam ging voetballen.

  De huidige situatie is dat het dames en meidenvoetbal bij de geel zwarten uit Zevenaar een ware groei doormaakt. Het bestuur van DCS heeft een paar jaar geleden dan ook besloten om een coördinator meidenvoetbal te benoemen.

  In het seizoen 2012-2013 heeft een van de initiatiefnemers van het dames- meidenvoetbal, Sandy Derksen, Louana Rijopleidingen bereid gevonden om alle teams te voorzien van tenues.

  Het seizoen 2014-2015 gaat de boeken in dat voor het eerst sinds jaren weer een damesteam op de zondag actief is.

  Naast het damesteam op de zondag beschikt men bij DCS over een meiden A; C; D en E team die ook in een meidencompetitie spelen. Dus voor iedere leeftijd zijn er mogelijkheden! Bij de jongste jeugd voetballen de meiden nog in een gemengd team met de jongens.

  Ben je nieuwsgierig naar de diverse teams kijk dan op de site onder de button "bekijk onze teams" en scrol naar beneden dan kun je alle vrouwen- en meidenteams zien.

  De meidenteams trainen op verschillende tijden en wat we nu zien gebeuren is dat meiden spontaan naar een trainingsavond komen kijken met als doel een keer mee te trainen. Vaak blijkt dat een team van leeftijdsgenoten dan op een ander tijdstip trainen.


  Indien je een keer wilt meetrainen om te kijken of je het in een meidenteam bij DCS leuk vindt, mail dan je naam en geboortedatum door naar meidenvoetbal@svdcs.nl. We nemen dan contact met je op en zullen aangeven op welk moment jouw leeftijdsgenoten trainen.

  Indien meidenvoetbal DCS jullie interesse heeft en er nog vragen zijn, of als u als ondernemer iets voor het meidenvoetbal DCS wilt betekenen, neem dan gerust contact op met bovenstaand mailadres.

  Ben je al enthousiast en wil je lid worden? Klik dan hier.