• Lid worden?

   

  Wil je lid worden van DCS? Klik dan hier voor het aanmeldingsformulier.

  Vul dit formulier volledig in. Denk ook aan de handtekening (ben je nog geen 18 jaar, dan moet één van de ouders of verzorgers een handtekening zetten). Het formulier (inclusief alle andere bescheiden) kun je inleveren bij de ledenadministratie (Gerard Rabelink, Piet Heinstraat 12, Zevenaar). Ook voor vragen over het lidmaatschap kun je daar terecht (telefoon 0316-330994) of per mail ledenadministratie@svdcs.nl Voor overige vragen kun je per mail terecht op info@svdcs.nl

  Pasfoto
  Vanaf 10 jaar dient er ook een (actuele) pasfoto ingeleverd te worden. Deze wordt gebruikt voor de spelerspas van de KNVB. Zet op de pasfoto op de achterzijde je naam en geboortedatum en lever deze samen met het formulier in bij de ledenadministratie.

  Legitimatiebewijs
  Ben je 16 jaar of ouder, dan dien je tevens een kopie van een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) in te leveren.

  Inschrijfgeld
  Het inschrijfgeld is eenmalig € 2,50 voor jeugdleden en € 3,50 voor senioren. Dit inschrijfgeld wordt, samen met de eerstverschuldigde kwartaalcontributie, geïncasseerd.

  De actuele contributiebedragen per 1 juli 2019 zijn (per kwartaal):

  Senioren (spelend, incl. kledingfonds)  €    60,40
  Senioren (niet spelend)  €    26,05
  Kaderleden  €    20,10
  G-spelers (incl. kledingsfonds)  €    25,00
  35 Plus (incl. kledingfonds)  €    31,70
  Junioren (incl. kledingfonds)  €    39,50
  Pupillen (incl kledingfonds)  €    33,10

  De bijdrage voor het kledingfonds is € 2,00 per kwartaal voor spelende leden.

  Beëindiging lidmaatschap
  Het lidmaatschap geldt voor het verenigingsjaar en loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het wordt stilzwijgend verlengd, indien niet, tenminste een maand voor afloop van het verenigingsjaar, schriftelijke opzegging heeft plaatsgevonden.