• ACTIE Lentekriebels

    Lentekriebels bij sv DCS!

    Net als vorig jaar organiseert sv DCS op zaterdag 23 maart van 10.45-12.15 uur weerde DCS Mini Spelinstuif voor alle jongens en meisjes van 4-7 jaar oud uit de gemeente Zevenaar.

    Doel hiervan is om al deze kinderen de gelegenheid te bieden om lekker buiten te sporten en kennis te maken met het leukste spel ter wereld: VOETBAL! En ben je nog geen 4 jaar oud of al ‘groot’ en al 8 jaar oud dan ben je ook gewoon welkom hoor! Kom dus ook lekker lol maken deze ochtend op het hoofdveld van sv DCS op Sportpark Hengelder!

    De lente begint bijna en de zon heeft zich al laten zien dus het is tijd om lekker actief te worden. En waar kun je dat beter doen dan op het prachtige complex van sv DCS op Sportpark Hengelder? Tijdens de DCS Mini Spelinstuif laten ervaren en gekwalificeerde jeugdtrainers van DCS de kinderen kennis maken met het plezier dat voetbal geeft. Dit doen ze door ze mee te nemen in de DCS filosofie van veel lachen, lekker bewegen, leren voetballen, er op los knallen en de betekenis van ‘teamspirit’. En uiteraard zal onze Normen & Waarden mascotte Appie ze hierbij begeleiden.

    Dus kom allemaal op zaterdag 23 maart van 10.45 uur-12.15 uur de start van de Lente vieren bij sv DCS. Voor eten en drinken wordt gezorgd en uiteraard is deelname gratis en geheel vrijblijvend.