• Klussen en onderhoud DCS!

  De afgelopen weken is door de versoepeling van de coronamaatregelen door diverse leden en vrijwilligers weer begonnen met het kluswerk en onderhoud op en rond onze sportvelden.

   

 • Op de natuurgrasvelden zijn alle doelen weer netjes in de witte verf gezet door Ferry, Frans en Harry. De verf is beschikbaar gesteld door sponsor Spray & Finish. Met speciale dank daarvoor Dennis! 

 • Al het terrasmeubilair is schoongemaakt en met verfbeits behandeld. Joop, Bennie en Wim zijn er druk mee bezig geweest en we verwachten dat medio juni het terras kan worden geopend. 

 • Jan W van de sponsorcommissie ervoor gezorgd dat er nieuwe sponsorvlaggen van Jumbo en POLA kwamen die door zorg van Kansrijk de Liemers nu weer mooi rondom het hoofdveld wapperen.

 •  

   

   

   

  Een viertal desinfectiezuilen zijn in no time vakkundig door Jan (de timmerman) gemaakt en staan op verschillende plekken bij het hoofdveld en clubhuis.

 • Tot slot is de laatste hand gelegd door Van Gelder aan de fietsenrekken bij de ingang van ons clubhuis. De werkzaamheden aan de parkeerplaats van sportpark Hengelder zijn daarmee vrijwel afgerond.

  Het bestuur bedankt de sponsoren voor het beschikbaar stellen van het materiaal en grote dank aan de genoemde leden en vrijwilligers voor hun tijd en energie die ze erin hebben gestoken. Het ziet er weer spik en span uit. Door dit kluswerk en onderhoud zijn we nu aan het eind van dit bizarre seizoen al klaar voor het nieuwe seizoen. 

  Het is mooi om te zien dat ook in moeilijke tijden we DOOR COMBINATIE STERK zijn.