• Jumbo/Pola DCS Senioren Zeskamp

  Als gezamenlijke afsluiting van het seizoen voor de DCS Senioren heeft op zaterdag 8 juni van 16.00-00.00 uur de 1e Jumbo/Pola Senioren Zeskamp onder een stralende zon plaatsgevonden op het hoofdveld van DCS. Maar liefst 10 teams van minimaal 8 spelers speelden tegen elkaar in 5 voetbal-gerelateerde spellen. Deelnemende teams waren DCS 4, DCS Zaterdag 2, DCS 35+1, 35+2 en 35+3, de SVO Dames, DCS JO19-2 met maar liefst 2 teams, het Team Sponsoren en Team Jochem! Fijn dat jullie er allemaal waren en enthousiast meededen. Dank daarvoor!

  DCS Zaterdag 2 werd winnaar van het Zeskamp spektakel door hun ongekende enthousiasme bij het onderdeel Buikschuiven. Als 2e eindigde DCS 35+1 door de prachtige 127 punten scoren van Ron Paar bij het onderdeel Voetbaldarts. Als 3e eindigde het team Sponsoren doordat zij onverslaanbaar bleken bij het onderdeel Jeu de Balles. De Poedelprijs ging naar de SVO Dames voor hun gewaagde en nimmer aflatende inzet bij de onderdelen Buikschuiven en Voetvolley.

   

 • Vermeldingswaardig is overigens dat Marcel Jansen in 1 poging van 3 schoten liefst 2 van de 3 kratten van de lat schoot bij het onderdeel Kratje trappen. Een score die door geen enkele andere deelnemer werd geëvenaard.

  Aansluitend werd er gedoucht en omgekleed waarna het tijd was voor de innerlijke mens en de prijsuitreiking. Na een dankwoord voor de sponsoren en de organisatie werd de feestavond afgetrapt. Meer dan 100 mensen waren vervolgens getuige van de superloterij waarvan de opbrengst van liefst €1.500,- naar het G-team gaat ter ere van hun 40-jarig bestaan in september van dit jaar. En dat is een goed feest waard.

  Na een zeer spannende en enigszins tumultueus verlopen trekking van de bijna 100 (!) loterijprijzen werd Thom van Zimmeren winnaar van de Grolsch minikoelkast, Manon Hoksbergen (die zelf de trekking verrichtte!) winnares van de mini Green Egg BBQ en ging Paul van Eck, ondanks het niet kunnen tonen van het winnende lot, er vandoor met de giga hoofdprijs; 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Heemskerk aan de Kampsingel.

  Sponsoren, mede namens het DCS G-team nogmaals hartelijk dank voor het beschikbaar stellen van zoveel mooie prijzen.

 • Hierna ging het feest helemaal los en ondanks (of dankzij) een goede regenbui werd het nog erg gezellig en laat in de kantine van ons aller DCS. Volgend jaar gaan we voor aflevering 2, zoveel is al wel duidelijk. Hopelijk kunnen dan nog meer senioren aanwezig zijn en maakt het nog gezelliger!

  Rest ons nog om de barmedewerkers Bianca, Annette, John, Fred en Irma ontzettend te bedanken voor hun inzet, geduld, werklust en gezelligheid! Joop Berens zorgde weer uitstekend voor de materialen en de spelers van DCS JO19-3 bedanken wij hartelijk voor de fantastische ondersteuning als bakafdeling.

  Daarnaast gaat onze meer dan hartelijke dank uit naar al onze sponsoren:

  Jumbo Heemskerk, Pola, Supportersvereniging DCS, JES DCS, het bestuur van DCS, Bertyl Wissenburg, Dennis Goudart, B. (anoniem), Intersport Luising, Bruna Jansen, De Wittenburg/Stadsbrouwerij, Toorank, Visspeciaalzaak Het Scholletje, Bureau Van Zimmeren, Kristal Schoonmaakdiensten, Holistische Praktijk ‘Zijn’, Bowlingcenter Griethse Poort en Roel Visser van Regiobank/S-fin&MYburgh.