• JES DCS

  JES DCS, Bureau Van Zimmeren en de TOP Groep helpen de jeugdkeepers!

  Afgelopen najaar zijn er door JES DCS diverse materialen beschikbaar gesteld aan de keeperstrainingen voor de jeugd. Naast grote en kleine ‘hoedjes’ en stokken met een kunststof voet voor gebruik op het hoofdveld, vallen vooral de opblaasbare poppen direct op.

  De poppen zijn vergelijkbaar met wat het damesteam van Zweden afgelopen zomer al op de velden van DCS heeft geïntroduceerd en hebben vele mogelijkheden. Denk hierbij aan het simuleren van een (aantal) veldspeler(s) bij een schot op doel of aan een tegenstander bij een cornerbal of een voorzet. De poppen zijn zacht en geven mee, wat een stuk prettiger is t.o.v. de harde poppen welke al rond het hoofdveld aanwezig waren.

  Daarnaast hebben Bureau Van Zimmeren en de TOP Groep voor een 4-tal zogeheten ‘kaatsborden’ gezorgd. Deze dienen voor de verdere ontwikkeling van de baltechniek en het meevoetballen van de keepers. Voor de materialen en afwerking van deze ‘kaatsborden’ gaat onze dank uit naar Kees Elfrink, Spray & Finish (Dennis Goudart) en Borenco (Erik vd Bor).

  Namens Desley ten Westenend, Chris Peters, Ronnie Vink en Wim Pelgrom willen wij JES DCS, Leon van Zimmeren (Bureau Van Zimmeren) en Bertyl Wissenburg (TOP Groep) hartelijk danken voor deze bijdrage!

  Op de foto rechts, Leon van Zimmeren namens Bureau Van Zimmeren. Helaas ontbreekt Bertyl Wissenburg namens TOP Groep.

  JES DCS

 • Sv DCS en de DCS jeugdkeepers danken Bureau Van Zimmeren en de TOP Groep hartelijk voor het mogelijk maken van 4 zogeheten ‘kaatsborden’. Deze dienen voor de verdere ontwikkeling van de baltechniek en het meevoetballen van de jeugdkeepers. Voor de materialen en afwerking van deze ‘kaatsborden’ gaat onze dank uit naar Kees Elfrink, Spray & Finish (Dennis Goudart) en Borenco (Erik vd Bor).

   

  Namens de keepers en trainers, heel erg bedankt!