• JES DCS

  Informatie rond om JES DCS !

   

  Geachte relatie,

  Het jaar 2020 gaat de geschiedenisboeken in als het jaar waarin de wereld zoals wij die kenden op de kop kwam te staan. Nu de kruitdampen wat opgetrokken zijn kunnen we allemaal redelijk de balans opmaken. JES DCS heeft net als een groot deel van de economie in 2020 stilgelegen omdat er andere prioriteiten waren in den lande dan sponsoring.

  We zijn inmiddels een maand of 5 verder en gelukkig rolt ook de bal weer; In plaats van het negatieve C woord gaan we ons weer richten op het positieve V woord: VOETBAL!

  Juist nu persoonlijke gezondheid, door voeding maar ook door regelmatig te bewegen, het beste vaccin (b)lijkt te zijn tegen ziek worden is het van het grootste belang dat daar ook de beste faciliteiten beschikbaar voor worden gesteld.

  En dat kost geld! JES DCS bestaat sinds 1 januari 2012 en dankzij de reeds geleverde sponsorbijdragen van zeer veel bedrijven en particulieren hebben wij al diverse faciliteiten kunnen opzetten of verbeteren. Zo is een bijdrage geleverd aan de introductie van Appie, de Normen & Waarden tijger van DCS, het pannaveld, het E-kamp, de DCS Spelinstuif, loopclinics voor de jongste jeugd enz.

  Faciliteiten in de meest brede zin van het woord! Iedereen die de voetbalsport en DCS in het bijzonder een warm hart toedraagt kan door een éénmalige (of jaarlijkse) bijdrage van € 50,00 (meer mag uiteraard ook) ervoor zorgen dat nieuwe leden maar ook de huidige leden dermate goed gefaciliteerd (blijven) worden zodat zij én aan hun persoonlijke gezondheid kunnen werken én hun sport met veel plezier kunnen beoefenen.

  Als blijk van onze waardering voor uw bijdrage wordt uw naam gepubliceerd op het JES-DCS sponsorbord én het pannaveld die prominent aanwezig zijn op ons terrein. Uiteraard houden wij u ook 2x per jaar via een nieuwsbrief op de hoogte van de besteding van uw geld. Zodat u zelf kunt lezen en zien dat uw steun goed besteed wordt en is.

  Maar het mooiste zou natuurlijk zijn dat u de bestedingen met uw eigen ogen komt aanschouwen. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een bezoek aan Sportpark Hengelder.

  Zeg ook zoals vele anderen: “Ik steun JES-DCS!” Onderstaande antwoordstrook kunt u per mail inleveren bij jesdcs@gmail.com of in de gezellige kantine van DCS. Wij zorgen er dan voordat uw bijdrage goed terecht komt.

  Met sportieve voetbalgroet, Sponsorcommissie JES DCS

  Leon van Zimmeren en Emil Haarsma

   

  Antwoordstrook 

  jesdcs@gmail.com