• Op de donderdagen 12 en 19 januari 2023 vond het jaarlijkse, door de Supportersvereniging georganiseerde, dartstoernooi plaats om te bepalen wie zich de nieuwe DCS dartskampioen 2023 mag noemen. 

  Het toernooi ging van start met maar liefst 23 fanatieke en goed gemutste deelnemers, die werden verdeeld in 5 verschillende poules. De nummers 1 en 2 van de poules plaatsten zich direct voor de finaleronde. Er werd fel gestreden maar bovenal werd er enorm veel gelachen! Uiteindelijk hebben de volgende deelnemers zich geplaatst voor de begeerde finaleronde:

 • Jelle Smalbraak DCS dartskampioen 2023

 • Poulewinnaars: Willem Meijer, Damir Rovcanin, Tom Möller, Mark Lammers, Jurgen Hamstra

  Nummers 2: Nick Jeene, Sven Willems, Thomas den Otter, Jelle Smalbraak, Daan Bresser.

 • De finaleronde werd dus gespeeld met 10 spelers, die allen aanwezig waren op 19 januari! Geweldig, dank hiervoor! De spelers werden verdeeld over 2 poules van elk 5 spelers. Wederom zouden de nummers 1 en 2 doorgaan, ditmaal naar de halve eindstrijd!

  Zo gezegd zo gedaan, Tom Möller nam het op tegen Daan Bresser en de andere halve finale ging tussen Jelle Smalbraak en Jurgen Hamstra. De verliezers van deze ronde namen het tegen elkaar op in de strijd op plek 3 en 4. De winnaars gingen uiteraard door naar de grote finale om plek 1 en 2. Beide partijen werden gespeeld van 501 naar 0 (dubbel uit) onder leiding van de zeer nauwkeurige scheidsrechter John Pelkman!

 • Uiteindelijk heeft dit geleid tot de volgende eindstand:

  Eindstand

  1

  Jelle Smalbraak

   

  2

  Tom Moller

   

  3

  Jurgen Hamstra

   

  4

  Daan Bresser

   

   

   

  Wij feliciteren Jelle Smalbraak met het behaalde kampioenschap en zien jullie allen graag terug op het volgende darttoernooi!

  Supportersvereniging D.C.S.