• Onze hoofdsponsor: Pola BV

  Pola BV is reeds jarenlang hoofdsponsor van DCS. Een gesprek met Edgar Lammers van Pola over het bedrijf, het hoofdsponsorschap en DCS.

  Motorcrossen

  Eigenlijk is hij van huize uit meer een SDZZ-man, maar Edgar Lammers heeft geen slecht gevoel bij DCS. "Eigenlijk is mijn hele familie op SDZZ gericht, maar toch heb ik mij nooit een vreemde eend bij DCS gevoeld", aldus Lammers. Tot vorig jaar voetbalde hij zelf nog bij de groen-witten in het tweede, maar inmiddels traint hij alleen nog één keer in de week mee met dat team. Voetbal is echter nooit de enige passie geweest, want ook motorcrossen heeft Lammers gedaan en tennissen doet hij nog steeds. "We waren thuis vroeger met vier jongens en met z’n drieën deden we aan motorcrossen. Dat was voor ons heel intensief", laat de medehoofdsponsor weten. Dat ze goed waren bleek wel uit het feit dat ze bij de Nederlandse Kampioenschappen meestreden om de tiende tot dertigste plek. Tegenwoordig laat het lichaam volgens Lammers het voetballen niet meer helemaal toe. "Na iedere training voel ik steeds meer dat ik langer moet herstellen. Daarom ben ik nu ook actiever aan het tennissen en daarnaast op een recreatief niveau aan het zaalvoetballen bij ZVL 4." Dat Edgar Lammers een sportman is, heeft er waarschijnlijk aan bijgedragen dat hij nu ook sportverenigingen sponsort en daar plukt DCS ook de komende drie jaar nog de vruchten van.

  Pola

  Pola BV is sinds 1965 actief en gespecialiseerd in verwarming, koeling, ventilatie, loodgieterwerk, sanitair, elektra en beveiliging. Het bedrijf werkt door heel Nederland en een deel van Duitsland. Sinds 2005 is Pola al hoofdsponsor van DCS. "In eerste instantie wilden we, ingegeven door de recessie, met één jaar verlengen, maar dankzij de activiteiten van onder andere Jan Willemsen en Joost Grootings is het een hoofdsponsorschap geworden met een looptijd van drie jaar."

   

  DCS

  De nieuwe sponsorovereenkomst is niet zonder reden aangegaan. Want los van het feit dat het naamsbekendheid met zich meebrengt, heeft ook de huidige situatie bij DCS meegespeeld. Lammers zegt hierover: "De club vindt het belangrijk om eigen jeugd door te laten stromen naar de top en dat vinden wij als bedrijf het aantrekkelijke van DCS. De jeugd is daarnaast de laatste jaren ook nog eens groeiende en dit is natuurlijk ook een positieve ontwikkeling. De aanpak spreekt gewoon heel erg aan en de samenwerking is in de laatste drie jaar ook heel fijn geweest. De terugkoppeling naar ons als sponsor is heel goed en dan is er ook nog het hoofdveld dat er puik uit ziet met schitterende reclameborden. Dat zijn allemaal dingen waar je als sponsor naar kijkt en die bij DCS goed geregeld zijn."

   

  Bekijk hier de bedrijfsvideo van onze hoofdsponsor Pola BV