• DCS doet mee aan de Grote Clubactie!

  Op zaterdag 18 september was de start van de Grote Clubactie 2021, dus ook bij ons DCS Zevenaar! 
  Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n 9 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

  Inmiddels zijn aan alle jeugdspelers van JO07 tm JO12 de verkoopboekjes met loten uitgereikt. We gaan er met enthousiasme voor en hopen ons doel - minstens dezelfde opbrengst als vorig jaar van €2450 - te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving van onze mooie club DCS! 

  Juist nu kunnen de jeugdspelers die extra steun goed gebruiken, want 80% van de opbrengst gaat naar DCS.

  De leden van onze vereniging zetten zich dit jaar in voor aanschaf van trainingsmateriaal en/of het organiseren en financieren van leuke jeugdactiviteiten.

  De lotenverkoop is ook online maar ook QR-code mogelijk (zie QRcode beneden). Dit alles werkt zonder het verkoopboekje. Het verkoopboekje is voorzien van een gepersonaliseerd label incl. QR-code van de lotenverkoper.

  De koper selecteert vervolgens hoeveel loten hij/zij wil kopen en na het invullen van zijn/haar gegevens ontvangt men per mail het lotnummer.

  Ook zijn er persoonlijke verkooppagina’s aangemaakt voor alle verkopende leden. Zo maak je de verkoop nog persoonlijker én leuker. Want dit jaar kan je ook zelf inloggen op je eigen verkooppagina.

  Bekijk de instructie video op de website van de Grote Clubactie.

  De verkoopboekjes dienen uiterlijk op zaterdag 20 november 2021 worden gedeponeerd in de "SCHATKIST"

  Als je geen verkoopboekje hebt ontvangen, kan je een email aan de coördinatoren naar mailadres groteclubactie@svdcs.nl sturen en de persoonlijke QR-code - link aanvragen.

  DCS beloond de 5 beste lotenverkopers met een leuke verrassing!

  Alvast bedankt. Jouw inzet is goud waard! Veel succes!


  DCS verkoopt ook online loten Grote Clubactie via DCS QR-code

   

   

  Voor de mensen die DCS ook willen ondersteunen en niet via een jeugdspeler loten kunnen kopen, is het mogelijk om dit via de DCS-QR code te doen.

   

  AGENDA Grote Clubactie 2021

  18 september - Start landelijke verkoop Grote Clubactie 2021

  20 novermber - Uiterlijke inleverdatum verkoopboekjes

  23 november Sluiting voor invoer van verkoop loten

  8 december - Trekking Grote Clubactie 2021 en Superlottrekking

  9 december - Bekendmaking trekkingsuitslag op GroteClubactie.nl

  Eind januari 2022 - Uitbetaling opbrengst aan verenigingen

   

  Bron: DCS / GroteClubactie.nl  -2021-