• Gezocht: Trainer G-voetbal

    Wist u dat het G-voetbal al 30 jaar deel uitmaakt van de KNVB, en dat een van de initiatiefnemers daarvan nog steeds actief deel uitmaakt van de staf van onze huidige DCS G1?

    Na vele jaren trouwe dienst moet ons G-team echter afscheid nemen van zijn oefenmeester. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een nieuwe trainer voor het aankomende seizoen. Zonder deze spil in onze organisatie dreigt een einde te komen aan een lange traditie van het G-voetbal binnen DCS.

    De belangrijkste kenmerken van deze trainer zijn naast kennis van trainingsvormen en technieken vooral affiniteit met de doelgroep. Ons team bestaat uit een mix van jongens met lichte lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen en jongens met gedragsproblematiek. Dat vergt een iets andere aanpak dan een gemiddelde groep voetballers, al is ons motto ook "normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet".

    Beschik jij over deze kwaliteiten, en heb je tijd om één avond per week met deze enthousiaste groep jongens aan de slag te gaan, neem dan contact op met Theo Gijsberts, gvoetbal@svdcs.nl    of    info@svdcs.nl