• Gesponsorde sweaters voor svDCS JO17-1

  Met trots willen wij, DCS JO17-1, Stokman Administratie en Bordbusters BV bedanken voor de fijne samenwerking. We hebben een sponsordeal bereikt, waarbij de bedrijven ons hebben geholpen bij de sponsoring van sweaters. Het gehele team loopt nu met hun eigen DCS-sweater rond.

   Stokman Administratie zorgt voor de financiële administratie en salarisadministratie van ZZP’ers en MKB’ers. Door als ondernemer de financieel administratieve taak uit handen te geven, zorgt Wendy Stokman (ondernemer en eigenaar van Stokman Administratie) voor een beetje rust bij de ondernemers. Samen met specialisten en fiscalisten adviseert ze in alles wat uw onderneming nodig heeft.

  Voor meer informatie over Stokman Administratie kunt u een kijkje nemen op de website: https://stokmanadministratie.nl

  Bordbusters bestaat al ruim 20 jaar en specialiseert zich in het verzorgen van outdoor reclame en indoor signing. Het bedrijf heeft grote productiemogelijkheden en kunnen hierdoor voor hun klanten net dat beetje extra doen. Zo behoort het productieapparaat tot de modernste van heel Nederland.

  Meer informatie vindt u op de website: https://www.bordbusters.nl

  Namens de leiding en de jongens van DCS JO17, Bedankt!


 • Op de foto van links naar rechts boven:

  Mike Stokman, Henk Donkers, Bedirham Sasmaz, Max Van de Bor, Dennis Hamburg, Noud Croes,Raven Timmerman, Jorn Martens, Kay Klapwijk, Jurgen Hamstra, Tristan Stokman en Marcel Roelofs.

  Onderste rij van links naar rechts:
  Thijmen Freriks, Kevin de Winter, Stijn van Limbeek, Dyon, Stijn Brookman, Bram Roelofs, Tim Massop, Rijck Arnts.