• DCS Voetbalinstuif terugblik

  Op zaterdag 6 juli 2024 om 10.00 uur was het weer tijd voor de Voetbalinstuif van DCS.

  Ruim 85 jeugdleden/niet-leden, vrienden en vriendinnetjes, zusjes en broertjes in de leeftijd van 4 tot 10 jaar hebben zich op onder goede weersomstandigheden op deze zaterdagochtend goed vermaakt op het hoofdveld van DCS.

  Er waren diverse voetbalspelletjes uitgezet en daarnaast was er een springkussen en een stormbaan. 

  Onder begeleiding van de spelers van het eerste elftal en enkele jeugdcoördinatoren/leiders hebben de kinderen al deze voetbalspelletjes met plezier kunnen doen.

  Onze Mascotte Appie was ook aanwezig om de kinderen welkom te heten en aan te moedigen. De kinderen kregen na afloop een lekker ijsje, een gezond stukje fruit en als kadootje een leuke gele frisbee met DCS-logo!

  Sponsoren Supermarkt Jumbo Heemskerk en De Fruitkraam worden bedankt voor hun bijdrage en iedereen, maar in het bijzonder Jelle, Jesse, Mischa en Niluxsan, die met hun ondersteuning een succes hebben gemaakt van dit jaarlijkse voetbalfeest in Zevenaar!

  Coördinator Voetbalinstuif,
  Wencke

  Nb; Heb je de Voetbalinstuif gemist, maar wil jij ook voetballen en/of lid worden van DCS dan kan je een keer meetrainen om te zien of jij voetbal leuk vindt? Mail dan naar jeugd@svdcs.nl en wij nemen zsm contact met je op!