• Frank Burgers nieuwe assistent trainer DCS

    Op maandag 13 mei 2019 heeft het bestuur van sv DCS overeenstemming bereikt met Frank Burgers (43 jaar) als nieuwe assistent trainer voor de hoofdmacht van sv DCS. Er is een 1 jarige verbintenis met elkaar aangegaan en met ingang van 1 juli 2019 zal hij samen met de technische staf DCS1 beginnen met de voorbereiding voor het seizoen 2019-2020.

    De Technische Commissie heeft, in samenspraak met de spelersraad, een positief advies gegeven aan het bestuur over het aanstellen van Frank Burgers. Deze aanstelling was nodig door het aangekondigde vertrek van de huidige assistent trainer Patrick Rabelink, die na vele jaren met mooie successen bij DCS, na afloop van dit seizoen stopt met het trainerschap. Tevens was de komst van een ervaren nieuwe assistent trainer van groot belang ivm de gezondheidssituatie van hoofdtrainer Kevin Jeurissen.

    Frank Burgers is sedert 2016 hoofdtrainer van vv Sprinkhanen. Daarvoor heeft hij enige jaren als trainer/coach ervaring opgedaan bij DVC’26 en sv Babberich. Als voetballer heeft hij zich met name verdienstelijk gemaakt bij sv Babberich waar hij van 1994 ?? 2010 gespeeld heeft op het niveau van Hoofdklasse KNVB.

    Het bestuur van DCS is er van overtuigd dat met Frank Burgers een kwalitatief, ervaren en ambitieuze trainer/coach is gecontracteerd en past bij de visie van DCS. Het bestuur wenst Frank Burgers veel succes en plezier toe met deze mooie uitdaging voor het komende nieuwe seizoen.