• Vanaf het seizoen 2017/\'18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan. Hoe? Dat wordt in onderstaande filmpjes voor de verschillende rollen uitgelegd. Heb je vragen? Neem dan contact op met ondersteuning@svdcs.nl.

  Instructievideo wedstrijdverloop: 

  Instructievideo spelerspascontrole door scheidsrechter:

  Instructievideo spelersopgaaf:

  Voor wie is de app?
  De wedstrijdzaken app is voor iedereen die als official betrokken is bij een wedstrijd. Dus voor teamleiders, scheidsrechters en trainer/coaches is het noodzakelijk om deze app op de telefoon te hebben. Let wel op dat je aan DCS gelinkt bent door middel van je emailadres.
  Het emailadres dat je gebruikt voor het aanmaken van je account moet bekend zijn in de ledenadministratie van DCS. Na een succesvolle koppeling worden de wedstrijden zichtbaar om af te handelen.

  Wedstrijdzaken app ook voor pupillen?
  Nee! Voorlopig worden de uitslagen nog via de oude manier, het uitslagen formulier, doorgegeven via Sportlink Club.

  Wedstrijdzaken app en Voetbal.nl app?
  De wedstrijdzaken app is puur voor het afhandelen van het wedstrijdformulier. Voor eerder genoemde officials is het noodzakelijk om deze app te hebben. De overige communicatie binnen DCS gaat via de Voetbal.nl app.
  Dan gaat het niet alleen om het programma, uitslagen en standen maar ook om trainingen, voorkeurstaken, evenementen en vergaderingen. Zorg dus dat je de Voetbal.nl app op je telefoon hebt staan.
  Ook hiervoor geldt dat deze via het emailadres met DCS gekoppeld moet zijn. Je hebt slechts 1 account nodig. Hiermee kun je op beide apps inloggen.

  Kortom:
  Iedereen heeft de Voetbal.nl app nodig, maar niet iedereen de wedstrijdzaken app! 

  Handleidingen: