• DCS'er Jan Thuis overleden

  Ons bereikte het droevige bericht dat ons trouwe DCS-lid Jan Thuis (67jr) op 4 januari 2022 geheel onverwacht is overleden.

  Sinds 1 januari 1965 was Jan lid van DCS en heeft hij zich vanaf 10 jarige leeftijd zowel binnen als buiten het veld voor DCS verdienstelijk gemaakt. Eerst als voetballer, want als fanatieke keeper stond Jan altijd zijn mannetje onder de lat en in het doel en later na zijn actieve voetbalperiode als clubscheidsrechter en (jeugd)leider/trainer van verschillende elftallen. Men kon altijd op Jan rekenen.

  De laatste jaren was Jan regelmatig op de clubavond aanwezig om met zijn DCS-maten een gezellig biertje te drinken. Een DCS-vriend en trouw verenigingslid is veel te vroeg van ons heen gegaan. We gaan Jan missen.

  Namens DCS wens ik echtgenote Marian, de kinderen Remco en Eveline, Almar en Ramon en de kleinkinderen Niels, Bram, Sam en Sophie veel sterkte bij het verlies van een lieve man, fijne (schoon)vader en trotse opa.

  RUST IN VREDE JAN!

  De crematieplechtigheid wordt op dinsdag 11 januari 2022 in besloten kring gehouden in Yardenhuis Achterhoek in Doetinchem.

  Correspondentieadres; Familie Thuis, Masiusplein 422, 6901 CP Zevenaar.

  Voorzitter sv DCS
  René van Leeuwen