• DCS'er Henk Dinnissen overleden

  "Geschokt, verbijsterd, ongeloof en erg bedroefd"

  Donderdagmiddag 13 juni 2019 is geheel onverwacht, op 69 jarige leeftijd, onze clubman Henk Dinnissen overleden.

  Henk werd deze week voor een geplande darmoperatie opgenomen in het ziekenhuis in Ede. Na een geslaagde operatie afgelopen dinsdag is Henk, ondanks reanimatie in het ziekenhuis, ons plotseling ontvallen. Op donderdagochtend schreef Henk nog een mailbericht naar vrienden en bekenden dat het redelijk goed met hem ging en dat hij hoopte snel naar huis te mogen. Hoe anders is het gegaan!

  Henk was bijna 62 jaar trouw DCS-lid. Op 7-jarige leeftijd ging hij bij DCS voetballen en bleef op recreatief niveau als speler actief tot zijn 26ste. Henk heeft in de meer dan 60 jaar trouw lidmaatschap veel tijd en energie gestoken in DCS en heeft hij zich zeer verdienstelijk gemaakt in uiteenlopende vrijwilligersrollen van jeugdleider, grensrechter, voorzitter jeugdafdeling, (begeleider) scheidsrechter, animator en organisator van vele uitwisselingsprogramma's met Lutherworth Highschool (UK).

  Ondanks zijn gezondheidsproblemen, was Henk nog steeds actief voor DCS. Hij was tot voor kort lid van de onderhoudsgroep voor de kunstgrasvelden. Als redactielid/journalist van de DCS Post schreef hij verslagen over de verschillende sportieve en interessante clubactiviteiten en met regelmaat schreef hij het artikel "In de spotlight" in ons clubblad. Ook verzorgde Henk wekelijks de muurkrant in het clubhuis.

  We herinneren ons Henk als mooi en goed mens, geïnteresseerd in de medemens, zeer behulpzaam en geduldig met een luisterend oor, gezellig en altijd goed gemutst met veel gevoel voor humor en voorbeeldig DCS clublid. We gaan Henk missen.

  Rust zacht Henk!

  Onze gedachten gaan uit naar familie en nabestaanden en wensen hun heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

  Er kan afscheid worden genomen van Henk in het uitvaartcentrum Rosorum, Methen 2 te Zevenaar op woensdag 19 juni van 19.00 uur tot 19.30 uur. Er is dan ook gelegenheid om de familie te condoleren. De crematieplechtigheid zal op donderdag 20 juni om 13.30 uur in de Veluwezaal van crematorium Dieren, Imboslaan 6 te Dieren plaatsvinden

  Als gepast eerbetoon aan Henk zal op 22 juni bij aanvang van het DCS Jeugdtoernooi 1 minuut stilte in acht worden genomen!