• Grote Clubactie 2022

  DCS Zevenaar verkoopt loten met de Grote Clubactie. 
  Dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor aanschaf nieuwe materialen en het organiseren van leuke activiteiten voor ons jeugdleden. We willen daarvoor natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas.

  De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september 2022. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus. 

  De lotenboekjes kunnen op maandag 26 en woensdag 28 september per jeugdteam voor of na de training van 17.30 uur tot 19.00 uur worden opgehaald in het clubhuis van DCS.

  Verkoopboekje met QR-code 
  Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in het instructiefilmpje op de GCA Website. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje. 

  We doen het samen
  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

  Deel de QR-clublink   of     je eigen link QR-stikker op het verkoopboek

 • DCS Clublink QR-Code GCA