• DCS heeft voor de vierde achtereenvolgende keer de Ronny Joosten Bokaal weten te winnen. In de halve finale ging het moeizaam voorbij DVV, waarna in de finale overtuigend werd gewonnen van tweedeklasser Vorden. Dit betekent dat de bokaal, sinds het bestaan, nog nooit Zevenaar heeft verlaten.

    Donderdag avond openden Vorden en sc Westervoort het bal. Dit werd een duidelijke overwinning voor Vorden, die het klasse verschil lieten zien. Vrijdag moest DCS wel aan de bak tegen het naar de vierde klasse gedegradeerde DVV. DCS liet zich in de eerste helft van een slechte kant zien en mocht na een 0-0 ruststand orde op zaken gaan stellen.

    DVV komt tot tweemaal toe op voorsprong, maar DCS weet de achterstand toch om te buigen in een overwinning. Eerst is het nieuwkomer Jan van Zimmeren die na een solo de 1-1 binnen schuift. Na de snelle 1-2 voor DVV, zorgt Onur Ilbay met twee rake vrije trappen voor de 2-3 overwinning. DCS vergeet vervolgens uit te lopen naar een ruimere overwinning.

    De finale op zondag tegen Vorden begon slecht. Na een paar minuten staat de organisatie niet goed en een lange bal wordt vakkundig afgerond. Hierna is het voetbal van DCS aantrekkelijk, maar worden de kansen gemist. Aan de andere kant is het Raoul Beeking die DCS in de wedstrijd houdt met twee goede reddingen.
    Mohammed Al-Jaboury straft vlak voor rust een fout van de verdediging af en schuift de 1-1 binnen. Het is zijn eerste voor DCS 1. Na rust is het één en al DCS. \'Mo\' is niet de enige van de A1 overgekomen speler die weet te scoren. Jasper Jansen rondt een fraaie assist van Onur net zo mooi af. En even later schiet Daan Witjes de bal met zijn verkeerde been binnenkant paal in de kruising. Het slot akkoord komt van Jelle Smalbraak die een mooie voorzet van Jasper binnen knikt. Eindstand 4-1.