• DCS-vrijwilligster Martha Jansen overleden!

  Op zaterdag 10 september 2022 heeft DCS met grote verslagenheid kennisgenomen dat DCS-vrijwilligster Martha Jansen op 77 jarige leeftijd na een hartstilstand is overleden. Het bericht sloeg in als een bom.

  Martha was een begrip binnen DCS en een vrijwilligster pur sang. Zo was ze nog wekelijks actief tijdens de clubavonden in “haar domein” in het clubhuis en zorgde ze met veel passie en liefde voor het bruine fruit voor de elftallen. Ze werd terecht door veel leden op handen gedragen. Daarnaast regelde ze ook de lunch voor de boys van DCS1 en was ze vrijwel bij alle thuis- en uitwedstrijden aanwezig van ons vlaggenschip. Ook was ze nog met regelmaat met een aantal van haar DCS-vriendinnen actief om “de boel” in en rondom het clubhuis schoon te maken.

  Als de DCS-titel Ere-Vrijwilliger of Vrijwilliger van Verdienste had bestaan dan had Martha deze titel dubbel en dwars verdiend. Ze was een voorbeeld voor velen en men kon altijd op haar ondersteuning rekenen. DCS is Martha zeer dankbaar voor alles wat ze gedaan en betekend heeft voor de vereniging.

  We gaan Martha erg missen. Niet alleen als een voorbeeldig vrijwilligster, maar vooral als lief mens, hulpvaardige vrouw, altijd goed gemutst met gevoel voor humor en altijd in voor een lolletje.

  Onze oprechte deelneming gaat uit naar echtgenoot Wim, Jacqueline en Wim, Frank en Anne-Marie, de kleinkinderen Manon, Arno, Femke, Roy en Max. Mogen jullie allen troost vinden in de warmte van de vriendschap, in de liefde van de familie en het medeleven van iedereen die aan jullie denkt.

  Rust zacht, lieve Martha!

  Namens het Bestuur sv DCS,
  Voorzitter René van Leeuwen

   

  Correspondentieadres; Molenstraat 51A, 6901 CC Zevenaar

  Afscheid nemen kan op donderdag 15 september van 18.30 – 20.00 uur in De Wingerd, Babberichseweg 4, Zevenaar.

  Na het afscheid nemen op donderdag 15 september in De Wingerd is er gelegenheid om samen in ons clubhuis nog een kopje koffie te drinken en herinneringen over Martha met elkaar te delen. Er is een herdenkingsplek in het clubhuis ingericht.

  De uitvaart/crematie zal op vrijdag 16 september in besloten kring plaatsvinden!

  Hieronder de rouwkaart over het afscheid nemen en de uitvaart.