• Sponsoring UPDATE 2023/2024

    Wilt u ook sponsor worden van sv DCS? Dat kan! Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is ons een bericht te sturen via sponsoring@svdcs.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Zodat wij u (en uw organisatie) het best passende maatwerk kunnen leveren en u zeker weet dat u de juiste keus maakt. Wij horen graag van u! Hieronder kunt u zich alvast een beeld vormen van de vele sponsormogelijkheden die sv DCS u biedt.

    DCS heeft op dit moment rond 750 leden, waarvan de helft jeugdleden. Er is een G-team en bijna 15% van de leden is meisje/vrouw. DCS speelt zelf met 35 teams in competitieverband. De meiden/vrouwen spelen in een samenwerkingsverband met sv OBW. En met zo’n 250 vrijwilligers biedt DCS ook veel niet sporters een sociale binding.

    Wekelijks kent het sportpark tussen de 1500 en 2000 bezoekers. Spelers van DCS en tegenstanders, (groot)ouders en ander publiek met een top op de zaterdagochtend. Er zijn rond 150 bedrijven die op diverse manieren hun naamsbekendheid via DCS vergroten.

    DCS beschikt sinds 2012 over een kunstgrasveld. In 2013 is de accommodatie volledig vernieuwd.  

     Verdere informatie UPDATE Sponsoring: LINK