• JUMBO DCS SPELINSTUIF


  HET VOETBALFEEST IN ZEVENAAR VOOR 4 -12 JARIGE JEUGD!

  Op zaterdag 29 augustus is het weer zover: JUMBO DCS Spelinstuif 2020.

  De start van het nieuwe voetbalseizoen voor de jongste jeugdleden van DCS, maar OOK voor niet-leden.

  Dus alle jongens en meisjes tussen 4-12 jaar oud (ben je 3 jaar en wil je graag mee doen dan ben je ook van harte welkom), uit Zevenaar of daarbuiten, mogen meedoen. Je mag al je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes meenemen deze ochtend. Zij zijn allemaal van harte welkom!

  Voor de kinderen tussen 4-10 jaar begint de Spelinstuif om 10.00 uur en eindigt rond 11.30 uur. Graag uiterlijk om 09.45 uur aanwezig ivm registratie.

  De iets oudere groep kinderen van 10,11 en 12 jaar gaan van 12.00 uur tot 13.00 uur een mix-voetbaltoernooitje spelen en moeten uiterlijk om 11.45 uur aanwezig te zijn.

  Een geweldige combinatie van allemaal leuke voetbalspellen en natuurlijk samen lol beleven aan het voetbalspel. Dit in een prettige en ongedwongen sfeer, maken deze ochtend tot een heerlijk evenement. Verder zal er ook gezorgd worden voor drinken en iets lekkers.

  Als je tijdens of net na de Spelinstuif lid van DCS wordt dan ontvang je een ECHT DCS wedstrijdshirt met een naamopdruk naar keuze.

  Dus ben je tussen de 4 en 12 jaar oud en mocht je zin hebben of al weken uitgekeken hebben naar de DCS Spelinstuif: zorg dan dat je je tijdig op 

  zaterdag 29 augustus 2020

  meldt op Sportpark Hengelder bij het clubhuis van DCS!

  Ouders/verzorgers en/of opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Gratis koffie/thee staat voor ze klaar. Kunnen ze gelijk een kijkje nemen in de prachtige clubhuis van DCS, het veelgebruikte pannaveldje voor de jeugd bewonderen of zelfs uitproberen en de heerlijke ongedwongen familiesfeer van DCS opsnuiven. Ze zullen hun ogen uitkijken! Kaderleden/coördinatoren zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en/of informatie te geven.

  De JUMBO DCS Spelinstuif is mede mogelijk gemaakt door onze jeugdsponsor JUMBO Jan Heemskerk!