• DCS SPELINSTUIF 2019

  Op zaterdag 24 augustus wordt de jaarlijkse DCS Spelinstuif 2019 georganiseerd! 

  HET VOETBALFEEST IN ZEVENAAR VOOR ALLE 4 - 10 JARIGE JEUGD!!! 

  Het oude seizoen zit er amper op of we zijn alweer aan de slag met het aankomende voetbalseizoen. Lekker buiten spelen en lol maken door bezig te zijn met de leukste sport ter wereld: VOETBAL. En voetballen doe je natuurlijk bij de leukste voetbalvereniging van Zevenaar: DCS!

  Op zaterdag 24 augustus is het weer zover: de DCS Spelinstuif 2019. De start van het nieuwe voetbalseizoen voor de jongste jeugdleden van DCS, maar OOK voor niet-leden. Dus alle jongens en meisjes tussen 4-10 jaar oud (ben je 3 jaar en wil je graag mee doen dan ben je ook van harte welkom), uit Zevenaar of daarbuiten, mogen meedoen. Je mag al je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes meenemen deze ochtend. Zij zijn van harte welkom! De Spelinstuif begint om 10.00 uur en eindigt rond 12.00 uur.  

  Een geweldige combinatie van allemaal leuke voetbalspellen en natuurlijk samen lol beleven aan het voetbalspel. Dit in een prettige en ongedwongen sfeer, maken deze ochtend tot een heerlijk evenement. Verder zal er ook gezorgd worden voor drinken en iets lekkers. Tot slot hebben we voor iedere deelnemer een verrassing van onze jeugdsponsor Jumbo Heemskerk en niet te vergeten voor de (nog) niet-leden van DCS: als je tijdens of net na de Spelinstuif lid van DCS wordt dan ontvang je een ECHT DCS wedstrijdshirt met een opdruk naar keuze.

  Dus ben je tussen de 4 en 10 jaar oud en mocht je zin hebben of al weken uitgekeken hebben naar de DCS Spelinstuif: zorg dan dat je je op zaterdag 24 augustus 2019 vanaf 10.00 uur meldt op Sportpark Hengelder bij de kantine van DCS! En ben je stiekem al heel groot en 11 of zo dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Kunnen jullie ouders/verzorgers en/of opa’s en oma’s gelijk een kijkje nemen in de prachtige kantine van DCS, het veelgebruikte pannaveldje voor de jeugd bewonderen of zelfs uitproberen en de heerlijke ongedwongen familiesfeer van DCS opsnuiven. Ze zullen hun ogen uitkijken! Tot dan!