• DCS Spelinstuif 2022

  DCS Spelinstuif - zaterdag 2 juli 2022!

  HET
  voetbalfeest van Zevenaar voor de voetbaljeugd.

  Een jaar en voetbalseizoen waarin langzaam weer alles mogelijk is zonder beperkende coronamaatregelen, sluiten we het voetbalseizoen af met een Spelinstuif 2022. We kunnen dan na de zomervakantie een goeie start maken met het nieuw voetbalseizoen 2022/2023. Wat is leuker dan lekker buiten te spelen en lol te maken door bezig te zijn met de leukste sport ter wereld:

  VOETBAL!!!

 • DCS de leukste voetbalvereniging van Zevenaar!

  En voetballen doe je natuurlijk samen bij de leukste voetbalvereniging van Zevenaar; DCS! 

   Het is zover op zaterdag 2 juli 2022, de Spelinstuif, voor de jongste jeugdleden van DCS
  en ook
  voor niet-leden!


  spelinstuif@svdcs.nl

  Alle jongens en meisjes tussen 4-10 jaar mogen meedoen. Je mag al je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes meenemen deze ochtend. Jullie zijn van harte welkom! En ben je stiekem al heel groot en 11 of zo dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

   

   

   

 • Samen lol beleven aan het voetbalspel en sportactiviteiten rond de bal!

  De Spelinstuif begint om 10.00 uur (melden om 09.30 uur) en eindigt rond 12.00 uur. Een geweldige combinatie van allemaal leuke voetbalspellen en natuurlijk samen lol beleven aan het voetbalspel. Dit in een prettige en ongedwongen sfeer, maken deze ochtend tot een heerlijk evenement. Verder zal er ook gezorgd worden voor drinken, iets lekkers te eten en een presentje.

  Mocht je zin hebben om mee te doen met de DCS Spelinstuif, zorg dan dat je je op zaterdag 2 juli 2022 – 9.30 uur meldt op Sportpark Hengelder in het clubhuis/terras van DCS of 

  per mail vooraf via 

  spelinstuif@svdcs.nl