• DCS lid Peter Beekman overleden

  “Opeens stond de wereld stil en zal nooit meer hetzelfde zijn!” 

  Op woensdag 8 april 2020 is ons trouw DCS-clubman, archivaris en “huisfotograaf” Peter Beekman op 69 jarige leeftijd aan de gevolgen van het coronavirus overleden.

  Peter werd op 31 maart jl met ernstige symptomen van het coronavirus opgenomen op de IC afdeling van het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem. De afgelopen week schommelde de gezondheid van Peter tussen hoop en vrees. Het ergste is helaas realiteit geworden.

  Na de verhuizing van de familie Beekman van Haarlem naar Zevenaar ging Peter in augustus 1966 op 15-jarige leeftijd bij DCS voetballen. Na de actieve voetbalperiode heeft Peter gedurende zijn 53 jaar trouw lidmaatschap veel tijd en energie gestoken in zijn club DCS en zich meer dan verdienstelijk gemaakt in kaderfuncties als leider en trainer van jeugd- en seniorenteams, grensrechter en clubscheidsrechter, animator en organisator van diverse clubactiviteiten en bestuurslid van de Supportersvereniging. In november 2015 is Peter voor zijn goede verdiensten voor DCS benoemd tot Lid van Verdienste.

  Peter was nog steeds erg actief voor DCS. Hij schreef met regelmaat artikelen en stukjes voor de DCS Post en was als “huisfotograaf” aanwezig bij vrijwel alle clubactiviteiten en bij thuis- en uitwedstrijden van DCS1. De initiatieven en ideeën van Peter waren meestal origineel en soms grenzeloos. In december 2019 organiseerde hij succesvol het eerste DCS Voetbaldiner en onlangs in februari 2020 voor DCS liefhebbers was er nog een avond met fotoherkenning van “oude” DCS elftalfoto’s.

  We herinneren ons Peter als een sportman en een echte levensgenieter. Samen met zijn lieve vrouw Lucy en zijn naaste familie en vrienden genoot Peter intens en zichtbaar van het leven. Hij was een sportieve, fijne en lieve man, zeer geïnteresseerd in de medemens, een voorbeeldig DCS clublid, altijd goed gemutst en met veel gevoel voor humor. We gaan Peter als vriend en mens erg missen!

  Rust zacht Peter!

  Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Lucy, de kinderen, de kleinkinderen en overige familieleden en wensen hun heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

  Namens bestuur sv DCS
  Voorzitter Rene van Leeuwen

 • Uitvaart Peter Beekman

  De uitvaart is op 14 april en zal in kleine kring plaatsvinden!

  Correspondentieadres; Fam Beekman, Debussystraat 18, 6904 HH Zevenaar.

  https://www.svdcs.nl/rouwadv-peter/

   

 • 187 Reacties

  Vreselijk bericht, Peter man met de eeuwige glimlach, Rust zacht. Gecondoleerd Lucy en de kinderen!

  Reageer

  Beste Lucy, Wat een vreselijk bericht bereikte ons. Gecondoleerd met het verlies van Peter. Wij zullen hem zeker missen. Zijn oud-collega's en fietsclub oud-collega's

  Reageer

  Beste Lucy, gecondoleerd met het verlies van Peter. Had net de groeten van jullie gekregen via mijn zus Ineke. Heel veel sterkte van mij gewenst! Marijke uit Winterswijk

  Reageer

  Wat een verschrikkelijk nieuws. lucy en familie heel veel sterkte in deze zware tijd. Rens en Agnes de Haan

  Reageer

  Gecontroleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte en liefde samen.

  Reageer

  Wat een vreselijk verdrietig nieuws dit. Onwerkelijk is het. Zo'n prettige man... Lucy en kinderen, overige naasten en alle andere rouwenden heel veel sterkte en steun bij elkaar toegewenst.

  Reageer

  Een groot verlies. Ik wens de familie veel sterkte de komende tijd.

  Reageer

  Een groot verlies. Ik wens de familie veel sterkte de komende tijd.

  Reageer

  Een groot verlies. Ik wens de familie veel sterkte de komende tijd.

  Reageer

  Peter je glimlach vergeet ik nooit, rust zacht. De familie wens ik veel sterkte met het verlies.

  Reageer

  Rust in vrede Peter, inderdaad een illuster lid van een mooie voetbalclub. Veel sterkte voor de nabestaanden.

  Reageer

  Gecondoleerd. Wij wensen jullie allen heel veel sterkte toe! Liefs Hanneke en Remco

  Reageer

  Gecondoleerd en heel veel sterke toegewenst in deze moeilijke tijd

  Reageer

  Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst! Geel-zwarte groet, Youri

  Reageer

  Gecondoleerd en heel veel sterkte voor nu en in de toekomst Wees lief voor elkaar

  Reageer

  Lucy, kinderen en kleinkinderen, Ongelooflijk en niet te begrijpen. Wij wensen jullie allen heel erg veel sterkte om dit enorme verlies een plaats te geven. Jose en Tonny Meijer.

  Reageer

  Woorden schieten tekort bij het verlies van iemand die je zo dierbaar is. Ik wens zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte en troost in jullie verdriet.

  Reageer

  Gecondoleerd met het verlies van Peter. Heb goede herrineringen aan hem als leider, alweer 25 jaar geleden, die altijd mooie activiteiten organiseerde. Twee maanden geleden nog veel geappt over oude elftalfoto's van DCS. Hij was een hele fijne positieve man. Kan het nog moeilijk bevatten. Veel sterkte.

  Reageer

  Ik kan het nog steeds niet geloven, maar het zal wel moeten. Een fijn, lief mens is vertrokken. Veel sterkte voor Lucie en verdere familie.

  Reageer

  Veel sterkte lucy en fam Al verdwijnd een schip achter de horizon . Het is niet weg alleen je ziet het meer. Behouden vaart Peter.

  Reageer

  Wij wensen jullie heel veel sterkte toe. Liefs en groetjes

  Reageer

  Gecondoleerd met het verlies van Peter, geen woorden voor... Veel sterkte in deze moeilijke tijd. Groet Erik, Ilse, Geke en Rens

  Reageer

  Beste Lucy, gecondoleerd met het verlies van je dierbare Peter. Veel sterkte de komende tijd. DCS-leden gecondoleerd met het verlies van Peter als sympathiek en trouw clublid.

  Reageer

  Lucy gecondoleerd met het verlies van je dierbare Peter. DCS gecondoleerd met het verlies van Peter als sympathiek trouw clublid.

  Reageer

  Wat een verschrikkelijk bericht. Wij wensen Lucy kinderen en kleinkinderen heel erg veel sterkte de komende tijd.

  Reageer

  Een mensen mensen maar dan een hele fijne.!!!

  Reageer

  Wat een vreselijk bericht. Lucy en familie veel kracht de komende tijd om het verlies een plaats te geven.

  Reageer

  Wat een vreselijk bericht. Lucy en familie veel kracht de komende tijd om het verlies een plaats te geven.

  Reageer

  Een verschrikkelijk bericht. Wij zullen Peter gaan missen. Een groot verlies voor onze club. Herinneringen zullen blijven. Heel veel sterkte de komende tijd.

  Reageer

  Ben al drie jaar weg uit Zevenaar maar zal Peter nooit vergeten. Veel sterkte voor de Familie Beekman

  Reageer

  Peter, ik had nog graag met je in een DCS-commissietje-zus of een DCS-commissietje-zo. Dat beviel steeds goed. Maar: niet meer. Lucy, kinderen en verdere familie ook vanaf deze plek alle nodige sterkte gewenst.

  Reageer

  Dag Lucy, Simone en Dennis en de rest van de familie. Wij wensen jullie heel veel sterkte met het grote verlies van Peter. Heel veel sterkte!

  Reageer

  Zoals zovelen zijn ook wij geschrokken van het plotseling overlijden van Peter, een clubman pur sang. Hij was bij diverse verenigingen betrokken. Zag hem vrijdags altijd op de tennisbaan. Een groot verlies voor zijn gezin en familie die wij veel sterkte wensen. Rini en Grace

  Reageer

  Heel veel sterkte gewenst Lucy en familie

  Reageer

  Peter, wat word ik treurig van dit bericht. Bedankt voor je glimlach, je positiviteit en activiteiten bij ons op de club. Wij gaan je ontzettend missen. Familie Beekman sterkte met dit grote verlies. 🥀 Rob Smits

  Reageer

  Een dikke streep door onze plannen wat kan het toch raar lopen. Ik heb peter een paar jaar geleden leren kennen en de klik met hem en Lucie was er gelijk. Veel gepraat en tot leuke dingen gekomen was toffe tijd. Ik wens Lucie, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte en laten vooral dingen van Peter oppikken en mee doorgaan. Nogmaals heel veel sterkte wat was het een geweldige man.

  Reageer

  Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte voor Lucy en familie. Rust zacht peter.

  Reageer

  Wij wensen jullie heel veel sterkte met het grote verlies van Peter. Heel veel sterkte.

  Reageer

  Gecondoleerd met jullie verlies. Aan Lucy en verdere familie, vrienden en bekenden wensen we veel sterkte in deze moeilijke tijd. We hebben erg fijne herinneringen aan Peter en zo blijft hij in onze gedachten.

  Reageer

  Ik ken peter van zaterochtend trimvoetbal waar die heel fanatiek leiding gaf aan ons het was een leuke tijd met hem ik ga hem missen rust zacht peter

  Reageer

  Wat een vreselijk nieuws, rust zacht Peter. Wij wensen Lucy en familie alle sterkte toe om dit enorme verlies te verwerken.

  Reageer

  Wat een vreselijk nieuws, rust zacht Peter. Wij wensen Lucy en familie alle sterkte toe om dit enorme verlies te verwerken.

  Reageer

  Familie Beekman van harte gecondoleerd met jullie groot verlies. Sterkte in deze moeilijke tijd

  Reageer

  Familie Beekman van harte gecondoleerd met jullie groot verlies. Sterkte in deze moeilijke tijd

  Reageer

  Familie Beekman van harte gecondoleerd met jullie groot verlies. Sterkte in deze moeilijke tijd

  Reageer

  Wat een verdrietig bericht. Gecondoleerd met dit verlies. Met veel plezier denk ik terug aan de vele jaren dat Peter mijn trainer/leider is geweest. Heel veel sterkte.

  Reageer

  Vreselijk nieuws, heb goede herinneringen aan Peter in mijn tijd bij DCS. Een hele aardige vent. Veel sterkte voor familie en vrienden en DCS.

  Reageer

  Familie van Peter gecondoleerd met dit grote verlies. Ik ken Peter van de maandagmorgen schilderclub. Peter was altijd geïnteresseerd in alles en iedereen. Ik ben blij dat ik hem heb gekend en veel van hem heb geleerd. Onze maandagen zullen noooit meer hetzelfde zijn. Heel veel sterkte voor allemaal .

  Reageer

  Onvoorstelbaar bericht. Wij wensen Lucy en familie alle sterkte toe om dit enorme verlies te verwerken

  Reageer

  Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst. R.I.P.

  Reageer

  Wat een vreselijk bericht. Peter, bedankt voor je wijze kaartlessen! Lucy en familie, wij wensen jullie alle kracht toe om dit verlies te verwerken!

  Reageer

  Wat een verschrikkelijk naar bericht. Lucy kinderen en kleinkinderen en verdere familie gecondoleerd met dit grote verlies. Veel sterkte de komende tijd

  Reageer

  Gisteren het verschrikkelijke nieuws gehoord. Wij kunnen niet bevatten dat Peter is heengegaan. We wensen jullie alle kracht en sterkte toe met dit zware verlies.

  Reageer

  Luci en familie woorden schieten te kort bij het vernemen van dit trieste bericht.Dat een z,n sportieve man,geveld wordt door het vreselijke virus.Onze deelneming willen wij bij deze aan u allen betuigen.Met a.s Pasen zullen wij Peter met het aansteken van een kaars en ons gebed bijzonder gedenken.Luci en familie veel kracht en sterkte in deze moeilijke periode Theo van Vliet en Betsy Sinderdinck

  Reageer

  Vreselijk. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor Lucy en familie.

  Reageer

  Gecondoleerd familie van peter.Ik heb Peter leren kennen bij het hobbycentrum de liemers waar hij in de schildersploeg zat.Wat een talent liet hij zien bij het schilderen van portretten of bij het houtsnijden.Op de maandag tussen de middag zochten wij een plekje naast elkaar in een propvolle kantine. We hadden het dan over zijn voetbalmoment op de zaterdag met een aantal old stars. Ik mocht dan het nut van het walking football promoten bij dvc 26.Heel verdrietig wens ik jullie heel veel sterkte.

  Reageer

  Verschrikkelijk.... Gecondoleerd en heel veel sterkte voor Lucy en familie

  Reageer

  Peter wat was je toch een fijne vent. Altijd vrolijk, tijd voor een praatje, geïnteresseerd… Wij wensen familie, vrienden en DCS veel sterkte toe.

  Reageer

  Rust zacht Peter

  Reageer

  Heel veel sterkte met het verlies van een fijne spontane man

  Reageer

  Heel veel sterkte met het verlies van een fijne spontane man

  Reageer

  Gecondoleerd met dit grote verlies, heel veel sterkte.

  Reageer

  Geschokt ben ik door het overlijden van Peter. Ik herinner me Peter als een vriendelijke man die voor iedereen klaar stond en altijd een luisterend oor had. Tijdens mijn jaar bij DCS, seizoen 96-97, heb ik Peter leren kennen en vaak in de derde helft met hem gesproken. Ook daarna, wanneer ik weer op de velden van DCS verscheen, was er altijd een moment om even kort bij te praten. Ik wens de familie en overige naasten veel sterkte toe in deze bizarre tijd waarbij afscheid nemen nog lastiger is. Peter, rust zacht. Je was een voorbeeld voor velen.

  Reageer

  Geschokt ben ik door het overlijden van Peter. Ik herinner me Peter als een vriendelijke man die voor iedereen klaar stond en altijd een luisterend oor had. Tijdens mijn jaar bij DCS, seizoen 96-97, heb ik Peter leren kennen en vaak in de derde helft met hem gesproken. Ook daarna, wanneer ik weer op de velden van DCS verscheen, was er altijd een moment om even kort bij te praten. Ik wens de familie en overige naasten veel sterkte toe in deze bizarre tijd waarbij afscheid nemen nog lastiger is. Peter, rust zacht. Je was een voorbeeld voor velen.

  Reageer

  Gecondoleerd met dit grote verlies. Een fijne collega heeft ons verlaten. Heel veel sterkte de komende tijd.

  Reageer

  Lieve Lucy , kinderen en kleinkinderen. Vanmorgen het verschrikkelijke nieuws gehoord. Wij kunnen het niet bevatten dat een vriend en een grote organisator is heengegaan.wij leven met jullie mee met dit intens groot verlies. Weest getroost door de vele mooie herinneringen en we neen jullie voor nu en in de toekomst heel veel sterkte toe.

  Reageer

  Wat een verschrikkelijk nieuws. Mijn rood witte hart traant geel zwarte trainen. Gecondoleerd.

  Reageer

  Gecondoleerd met het grote verlies, veel sterkte voor de familie.

  Reageer

  Lieve Lucy en familie. Wat een schok toen we hoorden dat Peter er niet meer is. We wensen jullie alle kracht en sterkte toe met dit zware verlies.

  Reageer

  Peter was aanwezig bij het afscheid van mijn broer en moeder. Een grote betekenis voor mijzelf. Familie van Peter heel veel sterkte in deze rare situatie. Normaliter zou Peter een groot afscheid krijgen voor zijn bewezen diensten en inzetten. Nu moeten jullie dit in een kleine kring doen. Heel veel sterkte 👊

  Reageer

  Wat een verdrietig bericht. Peter bedankt voor alles en heel veel sterkte voor de familie.

  Reageer

  Wat een vreselijk bericht. Wij wensen Lucy en fam heel veel sterkte toe.

  Reageer

  Wat een verschrikkelijk nieuws, niet te bevatten een echte DCS corryfee in hart en nieren. Heel veel sterkte voor Lucy kinderen en kleinkinderen Peter 🙏

  Reageer

  We hebben er geen woorden voor. Gecondoleerd en heel veel sterkte.

  Reageer

  Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies. Een heel goed mens heeft ons verlaten.

  Reageer

  Gecondoleerd met dit grote verlies. Lucie en familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijden

  Reageer

  Gecondoleerd met dit grote verlies. Lucie en familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijden

  Reageer

  Gecondoleerd heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!

  Reageer

  Beste familie Beekman, Namens bestuur en leden van sportvereniging OBW gecondoleerd met het verlies van Peter. Wij wensen jullie veel sterkte en kracht toe voor de komende periode. DCS veel sterkte met het verlies van deze clubman. Erik Lubbers, secretaris sv OBW

  Reageer

  Van dit bericht ben ik erg geschrokken. Ik heb, als collega, altijd een hele goede klik gehad met Peter. Dramatisch dat het zo met hem is afgelopen. Ik wens zijn echtgenote, (klekn-) kinderen heel veel sterkte.

  Reageer

  Lieve familie heel veel sterkte met het verlies van Peter naast familieman een van de pijlers van DCS

  Reageer

  Wat enorm verdrietig dat je er niet meer bent Peter! Jij gunde de mensen om je heen heel veel. Ik had het je zo gegund om zelf ook nog jaren te genieten van je pensioen. Sociaal en altijd opgeruimd met het hart op de goeie plaats. Zo denk ik aan je! Ik ga je missen Peter. Ik wens jullie,Lucy en de familie, heel veel sterkte. Rust zacht Peter!

  Reageer

  Verschrikkelijk. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor familie en naasten toegewenst!

  Reageer

  Verschrikkelijk. Heel veel sterkte voor familie en naasten toegewenst.

  Reageer

  Lieve Lucie, Simone en Patrick, Dennis en Marieke en kleinkinderen. Een week leven van tussen hoop en vrees duurt lang. Helaas hebben jullie afscheid moeten nemen van Peter, vader, schoonvader en opa.. Een groot verdriet. Herinneringen zullen blijven. Wij wensen jullie allen nu heel veel sterkte in de komende tijd, Jannie en Theo .

  Reageer

  Wat een verlies. Op en top clubman en gouden man. Gecondoleerd en heel veel sterkte in deze toch al zo rare tijd.

  Reageer

  Geconfronteerd condoleerde Tosca Elst van d glazen

  Reageer

  Heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies 🥀

  Reageer

  Gecondoleerd. Wij wensen Lucy, kinderen en verdere familie veel sterkte.

  Reageer

  Lieve Lucie, Simone, Patrick, Dennis en Marieke en kleinkinderen. Opgeschrikt, toch waar we bang voor waren. Onze hoop op genezing is vervlogen. We leven met jullie mee met dit intens grote verlies van Peter, vader, schoonvader en opa. Wat blijft is de herinnering..We wensen jullie allen, heel veer sterkte in deze moeilijke tijd. Jannie en Theo

  Reageer

  Gecondoleerd en veel sterkte aan Lucy en familie.

  Reageer

  Wat een verschrikkelijk bericht! Familie heel veel sterkte neemt dit grote verlies.

  Reageer

  Lucy, kinderen en kleinkinderen, gecondoleerd met dit enorme verlies. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe.

  Reageer

  Lucy en familie gecondoleerd met het overlijden van Peter. Wij wensen jullie veel kracht en sterkte met dit grote verlies.

  Reageer

  Lucy Simone en Dennis, Veel sterkte in deze bizarre tijd van afscheid nemen van jullie partner en vader. Dit bericht is aan mij gedeeld door mijn ouders. De tijd dat we actief contact hadden is al jaren geleden, maandag weerhoud me er niet van gecondoleerd te delen en steun te betuigen, Hoop dat jullie elkaar dit verdriet kunnen delen of aan de mensen nu op afstand te moeten omarmen als helpende kracht vinden. Sterkte namens mij Elaine Rutten

  Reageer

  Vanmorgen het verschrikkelijke nieuws gehoord, niet te bevatten. Peter, bedankt voor alles wat je hebt berekend voor DCS als clubman, inspirator en aardige persoon. Lucy, Dennis, Simone, Patrick en rest van de familie, heel veel sterkte en kracht toegewenst, in gedachten bij jullie.

  Reageer

  Heel veel sterkte de komende tijd

  Reageer

  Gecondoleerd en veel sterkte!

  Reageer

  Gecondoleerd met dit zware verlies. Ik wens de familie heel veel sterkte toe.

  Reageer

  Lucy, kinderen en familie, gecondoleerd met dit verlies. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe in deze tijd.

  Reageer

  Vreselijk bericht vanmorgen. Mooie herinneringen aan de tijd in dcs4. Lucy en familie, heel veel sterkte de komende tijd.

  Reageer

  Lucy,kinderen en kleinkinderen ,gecondoleerd met dit enorme verlies kunnen het niet bevatten Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe.

  Reageer

  Heel veel sterkte voor de familie met het verwerken van dit verlies. Peter, we zullen je missen😢

  Reageer

  Vreselijk bericht. Heel veel sterkte de komende periode.

  Reageer

  Wat een onverwacht verlies van deze aardige, prettige en fijne vent. Vanaf nu moeten we ons helaas vast houden aan de herinneringen. Ik wens Lucy, Simone, Dennis en overige nabestaanden veel sterkte en energie om dit grootse verlies te verwerken.

  Reageer

  Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst voor jullie allemaal!! Dikke kus! 💋

  Reageer

  Lieve Lucy, Dennis en Simone. Ik had gehoord dat het niet zo goed ging maar dit had ik niet verwacht. Heel veel sterkte de komende tijd.

  Reageer

  Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst!

  Reageer

  Ongelooflijk. Heel veel sterkte om dit verlies een plek te geven. Ik zal Peter herinneren als een zachtaardig en zeer betrokken mens. Hij zal worden gemist. Gecondoleerd Lucy en de rest van de familie.

  Reageer

  Gecondoleerd Lucy, kinderen en kleinkinderen met het verlies van Peter. Niet te bevatten, heel veel sterkte gewenst.

  Reageer

  Gecondoleerd met het verlies van Peter, niet te bevatten. Heel veel sterkte gewenst.

  Reageer

  Rust zacht Peter, Lucy en kinderen heel veel sterkte

  Reageer

  Wat een verdrietig bericht vanmorgen. Ik wens Lucy en alle nabestaande heel veel sterkte in deze zware tijd.

  Reageer

  De familie van peter heel veel Sterkte met dit groot verlies

  Reageer

  Heel veel sterkte allemaal.

  Reageer

  Gecondoleerd met dit enorme verlies. Wij wensen Lucy en de overige familieleden heel veel sterkte en kracht toe om dit enorme verlies te verwerken.

  Reageer

  Wat een intens verdrietig bericht. Heel veel sterkte voor iedereen. Rust zacht Peter

  Reageer

  Gecondoleerd en Heel veel sterkte De aankomende tijd

  Reageer

  Beste Lucy, kinderen en kleinkinderen, gecondoleerd met jullie grote verlies. Peter was voor mij en veel anderen een fijne en meelevende collega bij de Belastingdienst in Arnhem. Hij was daar ook een fantastische voorzitter van een uitstekend draaiende personeelsvereniging. Altijd in voor een grapje en op zijn tijd soms serieus. Peter organiseerde ook fietstochten in de regio voor de gepensioneerden. Sterkte allemaal in deze moeilijke tijd.

  Reageer

  Gecondoleerd met dit grote verlies heel veel sterkte voor de nabestaanden

  Reageer

  Zeer droevig nieuws, heel veel sterkte voor de familie. Alleen maar warme herinneringen aan Peter. Bijzonder mens en groot verlies voor DCS.

  Reageer

  Heel veel sterkte Lucy en familie. 😭😭

  Reageer

  Lucy, kinderen, kleinkinderen en verdere familie gecondoleerd met dit grote verlies. Ik ken Peter als een fijne collega bij de Belastingdienst in Arnhem. Hij was een fantastische, lieve en goede voorzitter van de personeelsvereniging. Altijd attent. Ook organiseerde hij, samen met Lucy, fijne fietstochten voor de gepensioneerde collega's. Een veelzijdig man die we allemaal heel erg zullen missen. Sterkte allemaal!

  Reageer

  Lucy, kinderen, kleinkinderen en verdere familie gecondoleerd met dit grote verlies. Ik ken Peter als een fijne collega bij de Belastingdienst in Arnhem. Hij was een fantastische, lieve en goede voorzitter van de personeelsvereniging. Altijd attent. Ook organiseerde hij, samen met Lucy, fijne fietstochten voor de gepensioneerde collega's. Een veelzijdig man die we allemaal heel erg zullen missen. Sterkte allemaal!

  Reageer

  Lucy, we kunnen het nog niet bevatten. Fijne vent, altijd prima contact. Gaan Peter oprecht missen. Veel sterkte voor familie en nabestaanden.

  Reageer

  Gecondoleerd met het overlijden van Peter en heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

  Reageer

  Gecondoleerd en heel veel sterkte aan de nabestaande🥺👏🏽

  Reageer

  Wat een enorm verlies voor onze vereniging DCS. Lucy en familie heel veel sterkte met dit enorme verlies.

  Reageer

  Wat een intens bericht van Peter, rust zacht ik wens de naaste familie heel veel sterkte toe de komende periode.

  Reageer

  Gecondoleerd heel veel sterkte voor jullie allemaal

  Reageer

  Heel veel sterkte! Het blijft onwerkelijk triest en bezorgt me echt kippevel! Rust zacht en neem een foto van boven als we kampioen zijn geworden 🙏❤

  Reageer

  Gecondoleerd en veel sterkte.

  Reageer

  Vreselijk, wat erg......gecondoleerd en heel veel sterkte!

  Reageer

  Lieve Lucie, kinderen en kleinkinderen, wat waren we van de week al geschrokken toen we hoorden dat Peter op de ic lag. Toen we vanmiddag hoorden dat Peter overleden was was dat een grote schok. Nog zo volop in het leven, nog zo aan het genieten en zo sportief, onbegrijpelijk! We wensen jullie heel veel kracht en sterkte om dit grote verlies te verwerken. Dikke knuffel, Roland, Inge, kjell en Marlou Bloem Gijsberts

  Reageer

  Niet te geloven ! Lucy en familieleden heel veel sterkte en kracht de komende tijd, Peter was een toffe man die veel ondernam, niets was hem teveel.

  Reageer

  Peter, bedankt voor je interesse, gezelligheid en alles wat je gedaan hebt voor DCS! Heel veel sterkte voor de familie!

  Reageer

  Rust zacht Peter! Lucy, Simone en Dennis, heel erg veel sterkte en liefde gewenst!

  Reageer

  Gecondoleerd en Heel veel sterkte ! Gewenst

  Reageer

  Wat een intens verdrietig bericht. Peter, rust zacht. Ik wens allen naasten heel veel sterkte toe de komende periode. Y

  Reageer

  Wat een intens verdrietig bericht. Peter, rust zacht. Ik wens allen naasten heel veel sterkte toe de komende periode. Y

  Reageer

  Lieve Lucie, Kinderen en kleinkinderen. Wat zijn we van de week al geschrokken toen we hoorden dat Peter op de ic lag. Vanmiddag toen we hoorden dat Peter overleden was was er ongeloof. Nog zo volop in het leven, nog zo actief en sportief. We wensen jullie heel veel sterkte en kracht om dit verlies te dragen. Dikke knuffel. Roland, Inge, Kjell en Marlou Bloem Gijsberts

  Reageer

  Van harte gecondoleerd. Dat in de toekomst de goede herinneringen aan hem het moge winnen van het verdriet en gemis.

  Reageer

  Van harte gecondoleerd. Dat in de toekomst de goede herinneringen aan hem het moge winnen van het verdriet en gemis.

  Reageer

  Van harte gecondoleerd. Dat in de toekomst de goede herinneringen aan hem het moge winnen van het verdriet en gemis.

  Reageer

  Wat een intens verdrietig bericht. Peter, rust zacht. Ik wens de familie en naasten heel veel sterkte toe

  Reageer

  Wat een triest bericht. Ga hem enorm missen. Ik wens Lucy kinderen en familie veel sterkte toe.

  Reageer

  Wat een vreselijk nieuws, rust zacht Peter. Heel veel sterkte familie!!!

  Reageer

  Niet te begrijpen. Lucy en familie heel veel sterkte om dit verlies te dragen.

  Reageer

  Peter was een prachtig en positief mens. Heel veel sterkte gewenst voor de nabestaanden van Peter.

  Reageer

  Ook onze vereniging heeft kennis genomen van dit vreselijke nieuws van het overlijden van een echte clubman. Wij wensen iedereen, en natuurlijk de familie in het bijzonder, heel veel kracht toe om dit zware verlies een plaats te geven. Sterkte! Namens DVV, Frank Dellemann, voorzitter.

  Reageer

  Lucy en familie heel veel sterkte om dit verlies te dragen.

  Reageer

  Lucie en verdere familie heel veel sterkte in deze zware tijd

  Reageer

  Heel veel sterkte met dit verlies. Peter was een geweldig lieve man... xxx

  Reageer

  Niet te geloven wat jullie is overkomen! Wij wensen Lucy, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte.

  Reageer

  Een bevlogen top-coach waarvan we veel hebben kunnen leren. Veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd!

  Reageer

  Rust zacht Peter. Veel sterkte voor de familie.

  Reageer

  Verschrikkelijk. Geen andere woorden voor. Ik heb alleen maar goede herinneringen aan Peter. Het enthousiasme waarmee hij alles aanpakte en vooral deed, was aanstekelijk. Peter rust zacht. Lucie, Simone, Dennis, partners en kinderen: Ik wens jullie ontzettend veel sterkte en kracht toe. Heel veel liefs Arjen en Denise Uijttenboogaart

  Reageer

  Wat een verschrikkelijk nieuws! Lucy, kinderen en kleinkinderen veel sterkte en kracht gewenst met dit grote verlies. Robert Polman

  Reageer

  Echt onvoorstelbaar en niet te geloven 😢. Jarenlang samen DCS 4, zo veel fijne en gezellige gesprekken, altijd die vriendelijke lach. Wat verliezen we hier weer een prachtig mens. Ik wens de hele familie en speciaal Lucy, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte en kracht toe om dit verlies te dragen.

  Reageer

  Niet te begrijpen we hadden nog zo veel leuke dingen samen te doen . Rust zacht. 💜

  Reageer

  Heel veel sterkte en kracht Lucy, familie en vrienden met het verwerken van dit grote verlies.

  Reageer

  Veell sterkte voor naaste familie en familie in deze zeer trieste periode.

  Reageer

  Namens ons en SDZZ gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies.

  Reageer

  Lucy -kinderen en kleinkinderen, heel veel sterkte in de komende tijd. Henk en Ans Grootoonk

  Reageer

  Zo onverwachts en zeker niet verwacht. Peter, bedankt voor jouw sociale instelling. In die korte actieve tijd dat ik jou leerde kennen, heb ik genoten van jouw aanwezigheid. Onze tenniswedstrijden zal ik zeker missen. Rust zacht Peter. Selamat Jalan.

  Reageer

  Verschrikkelijk bericht. DCS heeft een clubman in hart en nieren verloren. Lucy en familie veel sterkte om dit verlies te dragen.

  Reageer

  Ik zal je missen Peter! Heel veel sterkte voor de familie.

  Reageer

  Woorden schieten tekort bij het overleden van Peter. Ik wens Lucy, de kinderen, kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Peter rust zacht.

  Reageer

  Wat een vreselijk nieuws. Peter voelbalvriend en collega. Woorden schieten te kort. Lucy, kinderen en familie veel sterkte.

  Reageer

  Oud leider en echte clubman. Sterkte familie

  Reageer

  Nooit meer bingo, nooit meer zien zitten bij Pisa en nooit meer een dolletje bij DCS over de Sinterklaasavonden van DCS 4....de herinnering leeft voort en zal altijd blijven. Tot ooit ziens Peter, rust zacht. Veel sterkte Lucy, Simone, Dennis en aanhang/kleinkinderen.

  Reageer

  Gecondoleerd en heel veel sterkte.

  Reageer

  Verschrikkelijk nieuws. Altijd tijd voor een spontaan praatje en aardig tegen iedereen. Een echt gemis voor DCS. Rust zacht Peter. Heel veel sterkte gewenst aan Lucy en familie in deze moeilijke tijd.

  Reageer

  Rust zacht Peter. Heel veel sterkte voor Lucy en overige familieleden. Het leven is vaak zo oneerlijk

  Reageer

  Peter. Buurjongen in de Schievestraat, collega bij de Belastingdienst, vriend bij DCS. Wat ga ik je missen. Maar dat staat in geen verhouding tot wat Lucy, Simone, Dennis en de kids mee moeten maken. Ik wens hen daarbij ontzettend veel sterkte.

  Reageer

  Mijn oprechte deelneming voor Lucy, familie en de leden van DCS. Allemaal sterkte met het verwerken van dit verlies.

  Reageer

  Rust zacht Peter. Wat een vreselijk bericht. Ik mocht Peter graag, mijn pa ook. Heel veel sterkte voor allen die hem dierbaar waren

  Reageer

  Heel veel sterkte met dit grote verlies.

  Reageer

  Gecondoleerd en sterkte! Verschrikkelijk!😢

  Reageer

  Wat een drama , Lucy en familie heel veel sterkte 😢😢😢

  Reageer

  Oprechte deelneming en sterkte aan Lucy en familie. Peter was een goed familieman en uitstekend DCS lid. We gaan hem missen!

  Reageer

  Wat een drama , ik ben intens verdrietig ., Lucy en familie heel veel sterkte 😢😢

  Reageer

  Lieve familie, wat een schrik, ongeloof en verdriet. Wij mochten Peter meer dan graag. Dit verdiende hij niet. Heel veel sterkte in deze zo zware tijd.

  Reageer

  Rust zacht Peter. Lucy en familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  Reageer

  Gecondoleerd en heel veel sterkte allen

  Reageer

  Een uiterst triest bericht. Ik heb een goede herinnering aan Peter. Het zal ongeveer 20 jaar geleden zijn. Ik wist wie Peter was: wij kwamen beiden bij DCS immers, en hij was de schoonvader van mijn meest veelzijdige ploeggenoot Patrick. Maar ik kende hem niet echt. Toen kwam ik hem opeens tegen in Valkenswaard, bij een voetbalbeurs. Ik op zoek naar oude voetbalboeken, en Peter …? Naar speldjes van oude clubs. Bleken we een passie voor oud voetbal te delen. Als we elkaar daarna tegenkwamen, altijd even de blik van onderlinge verstandhouding, de blik van echte voetballiefhebbers. Veel sterkte gewenst aan zijn echtgenote en kinderen. Vriendelijke groet, Ruud Doevendans

  Reageer

  Lucy, kinderen en kleinkinderen gecondoleerd met dit grote verlies. Peter laat bij heel veel mensen warme herinneringen achter. Ook bij mij. Ik denk aan de gezellige uitjes met het team en dan lol trappen in de sauna. (DCS 6 1987) Foto’s maken van wedstrijden van DCS. Zo af en toe spraken we elkaar nog eens. Zoals over die cabrio waar Peter eerst over twijfelde of hij die wel ging kopen. Gelukkig gewoon gedaan. Rust zacht. Theo Heijneman

  Reageer