• DCS lid Johan van Bakel overleden

  Op donderdag 25 juli 2019 is geheel onverwacht op 75 jarige leeftijd ons DCS lid Johan van Bakel overleden.

  Johan werd vorige week geopereerd aan een hartklep en hij had goede moed en vertrouwen dat deze operatie hem een beter leven zou geven. Helaas is het heel anders gelopen!

  Johan was sinds 1 oktober 1978 lid van DCS. Begin dit jaar is hij tijdens de nieuwjaarsreceptie als 40 jarig DCS lid gehuldigd. Johan ook wel bekend als "Peek" bracht met zijn Amsterdamse humor en opmerkingen vaak leven in de brouwerij in het clubhuis en op de tribune. Jarenlang heeft Johan zijn tegenstanders, maar zelfs ook zijn medespelers versteld doen staan van zijn "uitzonderlijke" keeperskwaliteiten. Na zijn actieve voetballoopbaan heeft Johan zich als leider, trainer en clubscheidsrechter voor DCS verdienstelijk gemaakt. Johan was een trouw lid en een fijn en goed mens. We gaan je missen!

  Rust in vrede Johan!

  Onze gedachten gaan uit naar familie en nabestaanden en wensen hun heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

  Er is gelegenheid tot afscheid nemen op woensdag 31 juli van 09.45 uur tot 10.15 uur in de Veluwezaal van crematorium Dieren, Imboslaan 6 te Dieren. De afscheidsdienst zal hier ook plaatsvinden om 10.45 uur. Daarna is er gelegenheid tot condoleren.